Beth Dutton minden bizonnyal megtartja Yellowstone a nézők lábujjhegyen áll a pimasz egysoros szavaival és csúnya sértéseivel. Három évad és a negyedik évad kezdete után világossá vált, hogy Bethnek kedves helye van, amit az apja iránti heves odaadása mutat meg.John Dutton,és Rip iránti szerelme. Bár ezt a meleg természetet mélyen elrejti szívós természete, amely néhány fokot lerombolhat minden cowboy önbizalmáról.

Az Outsider itt találja a tíz legjobb idézetünket mindenki kedvenc BA hölgyétől. Előbb azonban vessünk egy pillantást a legújabb remekművekre Yellowstone 4. évad.

Best of Beth a „Yellowstone” 4. évadból

 1. Én vagyok az a rockterapeuta, aki ellen törik magukat. (4. évad, 1. rész)
 2. Okos madár. (4. évad, 1. rész)
 3. Én vagyok a nagyobb medve. (4. évad, 1. rész)
 4. Nem, a martiniben van vermut, és a barátokkal együtt fogyasztják. Nem szeretem a vermutot, és ezek nem a barátaim. (4. évad, 1. rész)
 5. Szeretlek. De a fenébe. (To Rip, 4. évad, 3. epizód)
 6. Ez egy vödörbe öntött nap. (4. évad, 3. rész)
 7. Beth: Hallottad már ezt a mondatot: Valahányszor valami jó próbál megtörténni, valami rossz megpróbálja megállítani? – Jamie: Hallottam – Beth: Valami rossz vagyok. (4. évad, 3. rész)
 8. Egyik sem járt sikerrel, bár a kabátszekrényben száraz púpba ültettem néhány ügyvéd barátnőjét. Ez érdekes volt. (4. évad, 4. rész)
 9. Nyár: Remélem, nem fizetett teljes árat ezért a cicimunkáért. – Beth: Tulajdonképpen Isten ingyen adta nekem ezeket. Úgy tűnik, a tiédet is nekem adta. (4. évad, 6. rész)
 10. Nyár: Remélem, talál egy terapeutát, aki tud segíteni. – Beth: Remélem, meghalsz szamárrákban. (4. évad, 6. rész)

A 10 legjobb Beth Dutton-idézet

 1. Te vagy a lakókocsipark. Én vagyok a tornádó. (3. évad, 5. rész)
 2. Én vagyok a nagyobb medve. (4. évad, 2. rész)
 3. Hiszek abban, hogy teljes lelkeddel szeretsz, és mindent el kell pusztítani, ami meg akarja ölni azt, amit szeretsz. Ez az. Ez minden van. (3. évad, 10. rész)
 4. Szerintem itt van a mennyország. Szóval a pokol. Egy ember sétálhat a felhőkön egy örökkévaló kárhozat mellett. És Isten a föld. (2. évad, 7. rész)
 5. Hol a móka egy egyedülálló férfi tönkretételében? Amikor megtörlek, tudni akarom, hogy generációkat törek meg. (1. évad, 3. rész)
 6. Nem hagynám, hogy az a c-ksucker fizesse a temetésemet. (1. évad, 4. rész)
 7. Nem beszélek dip-t. (1. évad, 7. rész)
 8. Én vagyok a nagyobb medve. (4. évad, 2. rész)
 9. Szeretlek, ma este találkozunk a házban, de a fenébe. (4. évad, 4. rész)
 10. Az egyetlen ok, amiért nem fullad az iróniától, az a szád mérete. (1. évad, 7. rész)

Bár mind nagyszerűek, Beth gyilkos metaforája Roarke ellen, a 3. évad 5. részében látható, talán a legjobb. A kettejük közötti feszült jelenetben Roarke kétségtelenül alábecsüli annak a vad hölgynek a valódi kaliberét, akivel szemben áll.https://www.youtube.com/watch?v=oaqIe_n9rhI&ab_channel=ParamountNetwork A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Te vagy a Trailer Park, én vagyok a Tornado | Yellowstone | Paramount Network (https://www.youtube.com/watch?v=oaqIe_n9rhI&ab_channel=ParamountNetwork)

Természetesen, ha ezt a listát tíz idézetre korlátozzuk, az nem tesz igazságot Beth Duttonnak. Akár kiáll John mellett, akár sértegeti Jamie-t, akár egyedi módon mutatja ki Rip iránti szerelmét, Beth kifogástalan a szavakkal. Ezért itt van még több gyilkos egysoros:

További idézetek Beth Duttontól

 • Csak azok a dolgok halnak meg, amelyeket szeretek, Rip, soha nem én… Ha jobban belegondolok, meglep, hogy még mindig állsz.
 • A család Jamie-t nem tudod felszabadítani, de elveheted az aranykártyájukat.
 • Akinek nincs gerince, annak biztosan sok golyója van.
 • A pénz az új gyógyszerem.
 • A csípés sosem múlik el velem. Ez egy fájdalmas lecke, amelyet hamarosan megtanulsz.
 • Ez egy másik alkalomra szóló beszélgetés… ami soha nem lesz.
 • Időnként mondasz valamit, amitől azt gondolom, hogy okos vagy. Aztán rád nézek, és ez a gondolat elhalványul.
 • Kivágom a családfáját.
 • Ne ítélj el minket azért, mert megvédjük azt a dolgot, amit adunk neked.
 • Látok dolgokat az emberekben, és úgy érzem, ha meg tudom érinteni, akkor is, ha az ember többi része rohadt, átvehetem azt a jó dolgot, és a részemmé tehetem.
 • Nem baj, ha nézed, ahogy elmegyek, tudod. Ezért tesszük.
 • Két döntést hoztam életemben félelem alapján, és ezek mindenembe kerültek.
 • Sokszor jártam már ezen az úton, barátom. És senki sem él, aki kipróbálta, hogy elmondhassa, milyen rosszul sikerült neki.
 • Sok minden vagy, kicsim, de a vicces nem tartozik ezek közé. Sajnálom.
 • Én vagyok az a rockterapeuta, aki ellen törik magukat.
 • A Martinis vermutot tartalmaz, és a barátokkal együtt fogyasztják. Nem szeretem a vermutot, és ezek nem a barátaim.
 • Szeretlek. [Megcsókolja John fejét] El akar tönkretenni egy életet.
 • Csak a jók halnak fiatalon. Ha ma este egy meteor becsapódik a Földbe, akkor holnap én és a csótányok rohanják meg ezt az anyát.
 • Ez csak a kezdet. – Beth to Jamie, 4. évad, 7. rész

Yellowstone Taylor Sheridan író kis ablakokat ad a nézőknek Beth meleg szívébe, majd a legmeglepőbb végletekig taszítja. Ahogy folytatódik a negyedik évad, Bethnek minden bizonnyal több emlékezetes pillanata lesz. Továbbra is frissítjük (és átsoroljuk) Beth legjobbjait a szezon során.

Szerkesztő Választása