Akár nagyvadakat, akár hosszú távú versenyeket céloz meg, a 6.8 Western forradalmasítja a pontosságot és a funkcionalitást, hogy a tökéletes modern vadászpatront hozza el. Ami a feltöltést illeti, nincs megbízhatóbb név, mint a Winchester & Browning. Együtt az iparág legjobb elméit állították a feladatra, és olyan lőszert hoztak létre, amelyet lőni kell, hogy elhiggye.

Bemutatjuk a 6.8 Western: Winchester & Browning vadonatúj, nagy hatótávolságú patronját, amely minden bizonnyal új kedvence lesz a parttól-partig tartó lövöldözőknek.

A szükségszerűség a találmány anyja, és minden nagy hatótávolságú fegyveres tudja, hogy nehéz megtalálni a megfelelő lőszert a megfelelő sokoldalúsággal, pontossággal és funkcionalitással. Többé nem. A 6.8 Western-t az alapoktól kezdve ez a két titán tervezte, hogy biztosan eltalálja a célt – sporttól függetlenül.A nagy hatótávolságú patronokat már évek óta úgy tervezték, hogy csak a hosszú távú céllövészetet tartsák szem előtt. A modern, nagy hatótávolságú lövési lehetőségek olyan lövedéksúlyokat kínálnak, amelyek egyszerűen túl könnyűek nagy betakarításhoz. Mint ilyen, valóban úgy tűnik, hogy nincs középút, vagy semmi magasabb ballisztikus profillal rendelkező dolog, amely magabiztos leütőerővel megy extrém tartományokban.

6.8 Nyugati nagy hatótávolságú kazetta: Megoldásra készült

A 6.8 Western azt jelenti, hogy teljesen megoldja ezt a problémát. A nagyvadállatokat és a nagy hatótávolságú céllövészetet egyaránt szem előtt tartva a Winchester & Browning forradalmian új, modern töltényt készített.

winchester-barnulás-6-8-western-hosszú hatótávolságú-patron-indítás-megváltoztatja-a-játékot-1

A 6.8 Western Cartridge (a fotó a Winchester / Browning Press jóvoltából)

Az újabb, hosszabb, 277-es kaliberű lövedékkialakításnak köszönhetően ezek a lövedékek nehezebbek, mint a 270 Win és 270 WSM töltényekbe eddig berakott lövedékek. Mint ilyen, az ehhez a patronhoz gyártott puskák a teljes hosszúság és a csőcsavarási sebesség kombinációjával rendelkeznek, amely biztosítja, hogy ez a hosszú, nehezebb golyó stabilizálva legyen a nagyobb hatótávolságú lövöldözéshez.

A sportolók most a teljes csomaggal eltalálhatják céljukat: egy nehéz golyóval, amely megfelelően stabil marad a hosszú távú lövésekhez. Ebből a célból a Western 6.8 akár 175 szem súlyt is kínál, így sokkal közelebb áll a 30 kaliberhez anélkül, hogy feláldozna a mindennél fontosabb pontosságról.

A Western 6.8 minden aspektusa – a 35 fokos vállszögtől a kazetta torok méretein át az öv hiányáig – jelentősen javítja a hosszú távú lövés élményét. Mindez azonban nem zárja ki, hogy ez a kazetta beleférjen a rövid akciókockákba. Az X-Boltot, XPR-t és Model 70-et viselő sportolók is jól illeszkednek a Western 6.8-hoz.

Röviden: A Winchester több mint 150 éves patrontervezést mutatott be, hogy tökéletes, mindenre kiterjedő vadász- és lövészpatront alkosson. És dobozonként kevesebb mint 40 dollárért , ezek lesznek az Ön által választott új, nagy hatótávolságú patronok.

Maximális lövedéksúlyok: 6,8 Nyugati = 175 gr
• 22%-kal nehezebb, mint 6,5 PRC és 6,5 Creedmoor (143 gr)
• 17%-kal nehezebb, mint a 270 Win és a 270 WSM (150 gr)

Energia 500 yardon : 6,8 Western = 1856 láb/lb
• 19%-kal több energia, mint 270 WSM (1555 láb/lbs)
• 67%-kal több energia, mint a 6,5 ​​Creedmoor (1111 láb/font)

Az Outsider próbára teszi a 6.8 Western-et

Mindez azonban nem jelent semmit, ha nem tudjuk próbára tenni ezt a nagy hatótávolságú patront. Hogy csak ezt tegye, Outsider Pro Staff Abby Casey felrakta a 6.8 Western-et legújabb öszvérszarvasvadászatára.

winchester-és-browning-6-8-western-hosszú hatótávolságú-patron-indítás-változtatja-a-játékot-Abby-1

Az Outsider Pro Staff Abby Casey a Winchester’s 6.8 Western Browning verzióját használja egy nagyon sikeres öszvérvadászathoz Nebraskában a Prairie Rock Outfitters-szel. (Kép: Outsider.com)

Barátainkkal Nebraska vadonjába utazunk Prairie Rock Outfitters , Casey nagyvadak betakarítását tűzte ki célul a Winchester's Browning által kínált 6.8 Western első kézből.

Miután a vadászszezonban kimentem az új 6.8 Western-be, új önbizalmat találtam a lövésemben. Casey azokkal a hosszú távú szépségekkel kapcsolatos tapasztalataiból indul ki.

Egy kis plusz birtokában leütő erő ezeken a távolabbi távokon a 165 grammos és 175 grammos maximális golyósúllyal ÉS annak tudatában, hogy stabilan tartanak… ez jó megnyugvás a zsebében.

És mint mindig: A bizonyíték az aratásban van

Egy lenyűgöző öszvérszarvas bak jött haza a csapattal, a 6,8 Western patronok hatékonyságának, pontosságának és teljesítményének köszönhetően (lásd fent).

A Winchester és Browning kezdeti nagy hatótávolságú kazetta súlykínálata egy 170 gr-os Ballistic Silvertip-et (G1 BC = .563), egy 165 gr-os Accubond Long Range-et (G1 BC = .620) és egy 175 gr-os Sierra Tipped GameKinget (G1 BC = .563) tartalmaz majd. .617).

Ennek érdekében a 6.8 Western vonal minden észak-amerikai nagyvadat képes pontosan és etikusan betakarítani, és az afrikai síkságon is rengeteget. És mivel több mint 20 fegyver áll rendelkezésre a piacon, amelyek alkalmasak minden egyes lőszerre, ez a forradalmi lőszer készen áll arra, hogy azonnal kilőjön a kapun.

Jó idő van vadásznak lenni.

A legújabb információkért Winchester és Browning , maradj vadásztársaiddal itt a címen outsider.com .

Szerkesztő Választása