A Wendy's Pretzel zsemle visszatért!

A gyorséttermi franchise a Twitteren jelentette be szombaton, hogy visszahozza a perecet az új Pretzel Bacon Pub Cheeseburgerrel.

A burger tartalmaz egy negyed kilós marhahúst, Muenster sajtot, három csík almás füstölt szalonnát, mézes mustárt, meleg sörös sajtszószt, ropogósra sült hagymát és savanyúságot két puha perec zsemle között.Ráadásul a burger remekül passzol a Bacon Pub Frieshez. Ezek a klasszikus Homestyle Wendy's krumpli almafa füstölt szalonnával, reszelt cheddar sajttal és meleg sörös sajtmártással készülnek.

Egy blogbejegyzésben , Wendy's elmondta, hogy a sörös sajtszósz 18 különböző revízióján ment keresztül, hogy olyan tökéletes keserűséget kapjon, amely kiegészíti a szendvics többi édes és sós összetevőjét, és több mint 10 sört szűrt le. Végül úgy döntöttek, hogy egy helyi sörfőzde két sörét összekeverik.

Valami kissé sósnak tűnik

A nagy bejelentést megelőző napokban Wendy rajongói felfigyeltek arra, hogy a cég jelentősebb utalásokat tett a Twitteren. Egy tweet ugratott: Ne csavard el, a gallérunknak NINCS tudatalatti üzenete! A megnagyobbított Wendy logó hirtelen felfed egy kis perecet a gallér közepén.

Ahogy a Spicy Nuggets esetében is, most is figyeltük és hallgattuk, ahogy az ügyfelek arra vágynak, hogy visszahozzuk Perecet – mondta Carl Loredo, a Wendy marketing igazgatója. egy híradásban . Összeházasodtunk egykori perec zsemlénk iránti lelkesedéssel a gasztrokocsma ihletésű ízek iránti fokozott szeretettel, és megalkottunk egy olyan sajtburgert, amely egyszóval felejthetetlen.

Ezt a finom hamburgert most 5,69 dollárért kipróbálhatod. A csirke szerelmesei a marhahúst egy Homestyle filére cserélhetik a Pretzel Bacon Pub Chicken Sandwich-el, 6,19 dollárért.

A Wendy's jelenleg áthajtási szolgáltatást is kínálnincs kapcsolatfelvenni mobilon keresztül. Ügyeljen arra, hogy a Wendy alkalmazást használja a jutalompontok gyűjtéséhez.

A Labor Day hétvégéje, szeptember 4-től szeptember 7-ig ingyenesen kaphatja meg a hamburgert minden Wendy's házhozszállítással, ha a Postmates-en vásárol 15 dollár felett. A fizetés során használja a PRETZEL kódot.

[H/T USAMa ]

Szerkesztő Választása