Judy Norton színésznő elárulja, hogyan fogadták be a családba Walton testvér feleségét a műsorban.

A Waltonok szorosan összefonódó csapat volt. Bár voltak családi nézeteltéréseik, hevesen védték egymást. Judy Norton színésznő, aki játszottMary Ellena műsorban azt mondta, hogy a szereposztás a való életben is így volt. Tehát nem mindenkit fogadtak be tárt karokkal a családba. Minden szereplőnek el kellett döntenie, hogy egy színészt valóban elfogadnak-e a show-ba és Walton valós életébecsalád. Szerencsére a Cindy Waltont (Ben feleségét) alakító Leslie Winston színésznőt gyorsan felkarolták. Cindy a The Outsider című epizód alatt érkezett a hetedik évadban. Ben és Cindy hajnali 3-kor megérkeznek a Walton-otthonba, hogy bejelentsék, hogy összeházasodtak. Habár acsaládeleinte tétovázik, de végül rájönnek, hogy Ben és Cindy valóban szerelmesek. alatt a videó- vlogjához Judy Norton beszélt arról, hogyan A Waltonok cast védte a családot.

A való életben érdekes dinamikát tapasztalunk a tagok közöttöntvény. Nagyon védjük egymást. És nagyon védjük azokat az embereket, akik „a testvéreinkkel” és nővéreinkkel érintkeznek” – mondta Norton. Tehát minden alkalommal, amikor valamelyikünk új emberrel kezdett randevúzni… ezeknek az új embereknek át kellett menniük. És beszélgettünk: „Ó, ilyen és olyan, hogy új emberrel randevúzunk, mi a véleményünk róluk?” És a stábunk között nem könnyű feladat, és nem mindenki ment át.Judy Norton megosztja, hogyan A Waltonok Válasszon új családtagokat a készüléken és azon kívül is

Judy Norton gyorsan rámutatott, hogy aöntvénysoha nem tettek szándékosan semmit, amivel megbántottak volna senkit, csak megvoltak a maguk módszerei az új családtagok méretére.

Nem azért, mert szándékosan bármit megteszünk, hogy aláássuk bárkinekkapcsolat. Mi nem tennénk – mondta Norton. De talán kevésbé lennénk szívesen, és lehet, hogy nem ugyanúgy szerepelnek. Udvariasak lennénk, de talán kicsit távolabbak lennénk.

Norton hozzátette, hogy a Waltoncsaládgyorsan elfogadta Leslie-t a forgatáson és azon kívül is.

Leslie, amikor megjelent a forgatáson, nagyon megöleltük. És azt hiszem, ezt tényleg érezte mondta Norton. Sztárvendégektől azt hallottuk, hogy mindig nagyon szívesen látták őket. És mindig arra törekedtünk, hogy jól érezzék magukat. És ugyanezt tettük Leslie-vel is. Szóval nagyon úgy érezte, hogy beléphet a Walton családba.

Cindy karaktere egyike volt azon kevés testvérek házastársának, akik megmaradtakelőadásés még a találkozó különlegességeiben is megjelent.

És a való életben még mindig jó barátok vagyunk. És még mindig együtt csinálunk dolgokat. Egyike azoknak a szereplőknek, akik részt vesznek a bulikon és esküvőkön, évfordulókon és születéseken, mindezeken – mondta Norton. Szóval azóta osztozunk egymás életében, amióta a hetedik évadban megjelent a műsorban.

Szerkesztő Választása