Vince Gilla kemény munka kifizetődő definíciója. Időt és erőfeszítést áldoz céljai elérésére. Az egyik az Eagleshez való csatlakozás.

Gillt az egyiknek nevezték legnagyobb hangok minden idők egyik legtehetségesebb gitárosa. Dalszerzői képességei hallgatók millióira hatottak. A hallgatók közül néhányan közéjük tartozik vidéki legendák , mint például Merle Haggard, John Prine, Guy Clark és még sokan mások.

Sikerek

21 Grammy-díjat nyert, és több CMA-trófeát kapott, mint a legtöbb művész. Gill számos klasszikus dal énekese. Tagja a Country Music Hall of Fame-nek és a Grand Ole Opry-nak.Gill egy borítóval adózott a gyökerei előtt Eagles klasszikus. Abban az időben sok vidéki előadó vett részt egy Eagles tribute albumon Közös téma: A sasok dalai 1993-ban jelent meg. A csoport tagja volt.

Az album az első helyre került Hirdetőtábla A Top Country Albums listán arany, platina és dupla platina helyezést ért el. Az album végül 1994-ben Triple Platinum minősítést kapott.

https://youtu.be/A-tc8worhBQ A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Vince Gill az Eagles-szel való turnézás szürreális élményéről (https://youtu.be/A-tc8worhBQ)

Mielőtt Gill szólóművész lett volna, csatlakozott a Pure Prairie League-hez. A zenekar hangzása hasonló volt az Eagles-hez, belemerült a country, a rock és a pop műfajokba. Gill első slágerlistáját kapta énekesként a című dalban Hadd szeresselek ma este.

A sasok

Az együttest az Eagles-szel összehasonlítva a Pure Prairie League különböző fellépéseken játszana az Eagles-szel.

Miután Gill az 1980-as évek elején elhagyta az együttest, a Pure Prairie League befolyása és gyakorlata megmaradt benne.

Kopoltyú csatlakozott az Eagles új felállásához 2017-ben. A csoport Glenn Frey halála után játszotta első fellépéseit Frey fiával, Deaconnal együtt. Három évvel az Eagleshez való csatlakozása után továbbra is a csapattal lép fel. Új albumán is dolgozik.

Új album

Gill új szólóalbuma, OKIE , a legszemélyesebb albuma. Feleségéről, kedvességéről, megbocsátásáról és szerelméről, örömeiről és sajnálkozásairól énekel.

https://youtu.be/cysLjRW_ea0 A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Vince Gill személyeskedéséről szól legutóbbi Okie című albumán (https://youtu.be/cysLjRW_ea0)

Szerkesztő Választása