Egyik tisztelt házigazdától a másikig:A „Jeopardy!” legenda, Ken Jenningsminden dicséret, ha a „MasterMinds” műsorvezetőjéről, Brooke Burnsről van szó.

Mit szólnál egy kis @BrookeBurns elismerő tweethez, Ken Jennings tweethez a rajongóknak. A Veszély! Minden idők bajnoka és egykori ideiglenes műsorvezetője Brooke Burns Kedden dicséretét énekli, a MasterMinds két új epizódjaként!

Ugyanolyan képzett játékszervező, mint bárki a szakmában, ÉS a legkedvesebb ember, akivel valaha találkozni fog. Új #MasterMinds ma! Jennings hozzáteszi. Figyelembe véve anagy dicséret Jenningsnek a „Jeopardy!” házigazdai munkája során, és Burns hosszú ideje hollywoodi játékműsorok házigazdája – ez nem kis érzés!

A kettő lehetegyütt láttuk a „Master Minds,'Ahol Jenningst gyakran a triviaprofiként tüntetik fel. Ha ez a cím ismeretlenül hangzik, az azért van, mert viszonylag új. A Game Show Network triviaprogramja eredetileg „Best Ever Trivia Show” néven volt ismert, és 2019. június 10-én kezdődött. Ezen a címen Sherri Shepherd vezette a műsort – Ken Jennings pedig azóta is kiemelt játékos Muffy Marracco mellett. , Jonathan Corbblah, Arianna Haut és Ryan Chaffee.

2020. április 6-án a műsor „Master Minds” néven megújult Brooke Burns házigazdával. Mióta megindult, Burnst gyors észjárású, rendkívül hatékony házigazdaként dicsérték – többek között írta Jennings lent. Ezen nem kell meglepődni, hiszen Burns már évek óta a házigazda arénában van.

A „Jeopardy!” következik Brooke Burnsnél?

Sikeres divatmodell- és színészi karrierje mellett Brooke Burns televíziós játékok műsorvezetőjeként is boldogul. 2002 és 2005 között ő vezette az NBC „Dog Eat Dog” című versenyének összes epizódját. Ezután összesen 18 epizódot rendezett a FOX „Hole in the Wall” című műsorában.

Kapcsolatát a Game Show Network-vel a „The Chase” kvízműsorban kezdte. Megmutatva, milyen kicsinek kell lennie a játékshow-világnak,Ken Jennings most kiemelten szerepela „The Chase” főműsoridős újraélesztéséről Chaserként. Burns azonban nem tért vissza a műsorvezetőnek, mivel továbbra is ő vezeti a „Master Minds”-t.

Ez sem csúnya dolog Burnsnél, tekintve, hogy dolgozik rajta„Master Minds”hihetetlenül jól fogadták. A show-t saját Daytime Emmy-díjra jelölték az Outstanding Game Show kategóriában. Ráadásul maga Burns is jelölték Daytime Emmy-díjra a kiváló játékműsor-műsorvezetőért a 41. Daytime Emmy-díjátadón.

Mindez egy „Veszély!” vendégfogadást jelenthet a sztár számára valamikor a sorban?

Vendégfogadót kap a @Jeopardy-n? jobb jelöltnek tűnik, mint Dr. Oz… válaszolja Patrick, Jennings egyik követője keddi tweetére.

Ez egy lehetőség. A műsor producere és vendéglátó-társa, Mike Richards azonban úgy tűnik, beindultválogatva a jelenlegi rengeteg vendéglátó közülmint Alex Trebek utódja.

Szerkesztő Választása