AAtlanta BravesésLos Angeles Dodgersegy már amúgy is izgalmas NLCS kellős közepén vannak, és készülőben van egy utazás a világbajnokságra. A Braves mezőnyjátékosa, Joc Pederson és gyöngy nyaklánca azonban ismét ellopja a show-t.

Ha nem nézte meg az első két meccsetNLCS, lemaradtatok, barátaim. Mindkét meccsen az Atlanta győzött, mindkét meccsen. Ezzel az NL East bajnokai 2-0-s előnyhöz jutnak a hétmeccses sorozatban. Mégis, amilyen intenzív volt az NLCS, van egy dolog, ami minden baseball-rajongó fejében jár a közelmúltban: miért visel Joc Pederson gyöngyöt?

A 29 éves mezőnyjátékosról ismert, hogy kissé választékos. Gyakran látták stílusos öltözékben belépni a Truist Parkba, és a szezon elején platinaszőkére festette a haját. Ám az elmúlt hetekben a gyöngy nyaklánca mulatságos beszédtéma volt.Miután Pederson már két zseniális meccset vívott korábbi csapata ellen, a gyöngyszemek nagyban felkapaszkodnak. Valójában a Braves legendájaChipper Jonesmég ma is csatlakozott a beszélgetéshez, amikor valaki az otthonán kívül hagyott egy gyöngysort.

Azt hiszem, Joc Pederson megállt, és hagyott nekem egy ajándékot, mielőtt elindult LA-be. Ez borzasztóan kedves volt tőle – viccelődött Chipper Jones az Instagramon.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Chipper Jones (@realcj10) által megosztott bejegyzés

Amint azt Chipper Jones sok rajongója tudja, ő egy lelkes szabadtéri ember. Hosszú pályafutása alatt, mint Atlanta harmadik alapembere, és különösen nyugdíjba vonulása óta Jones mindig szakított időt a vadászatra, horgászatra és egyszerűen a szabadban töltött időt. Itt, az Outsidernél határozottan megértjük, hogy időnként el kell hagynia a labdarúgást, és vissza kell térnie a természetbe. De nyugodtan kijelenthetjük, hogy Pederson gyöngy nyaklánca hamarosan nem kerül Chipper nyakába, miközben íjvadászatot folytat.

Joc Pederson és a gyöngy nyaklánc folyamatban lévő rejtélye

Az egyik legjobb történet az Atlanta-L.A. A párharc Pederson és a Dodgerekhez fűződő kapcsolatai körül forog. Pederson szerves része volt annak, hogy a Dodgers az elmúlt években a Nemzeti Liga-ranglista élére került. Joc Pederson és a Dodgers az elmúlt négy szezonból háromszor bejutott a bajnoki sorozatba. És végre áttörték az előző szezont ésmegnyerte a világbajnokságot. Továbbá át kellett menniük Atlantán, hogy ezt megtegyék.

A holtszezonban Pederson elhagyta L.A.-tChicago Cubsmiután a 29 éves játékos teljes pályafutását a Dodgersnél töltötte. Azonban egy szezon közbeni csere miatt Joc Atlantába került, és most régi csapatával találkozik az NLCS-ben. De van egy sokat emlegetett titkos fegyver a (talán) szerencsegyöngy nyakláncában. Pederson a Braves szeptember 29-i, Philadelphia Phillies elleni meccsén kezdte viselni a gyöngyöket.

Amikor a következő játék gyöngyeiről kérdezték, Pederson egyszerűen rejtélynek nevezte ahogy csapata az NL East megnyerését ünnepelte. Bár azóta nem sok választ kaptunk, még a régi Dodgers csapattársai is kérdezik tőle: mi a helyzet a gyöngyökkel?

Lehet, hogy soha nem kapunk egyértelmű eredettörténetet a nyakláncról, de Joc Pederson elmondta a FOX Sports riporterének, Kelly Price-nak, honnan szerezte őket.

Láttam néhányat, és azt hittem, menőbbek, mint a fekete vagy arany láncok. Így hát küldtem SMS-t az ékszerészemnek, vettem néhányat, és valahogy felszállt – mondta Pederson.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Braves rajongóit nem érdekli, hogy milyen nyakláncot visel, amíg folytatja ezt a fajta produkciót. És ki tudja? Még az is előfordulhat, hogy Chipper Jones visel valamit, ahogy az NLCS folytatódik.

Szerkesztő Választása