Az utolsó emberigA rajongók még mindig kezdik nézni a sorozat fináléját, de vannak, akik csodálkoznak az évek során bekövetkezett változásokon.

Az egyik legtöbbet emlegetett változás az első szezon után történt, amikor a Kristin Baxtert alakító Alexandra Krosney-t lecserélték. Amanda Fuller vette át a szerepet a második évadban, és játszotta a szerepet a kilencedik és az utolsó évadban.

De mi történt Krosneyval? Miért cserélték le? Ez a kreatív különbségeknek volt köszönhető egy cikk a Distractify-ban .

A „Last Man Standing” színészt részben a korkülönbség miatt lecserélték

A pletykák arról szóltak, hogy Krosney a barátja miatt távozott. Akkoriban még nem volt nála, úgyhogy ez a pletyka viszlát. A műsor készítői láthatóan sokkal jobban szerették Fullert a szerepért. Volt korkülönbség is, és Fuller jobban passzolt ahhoz a vonalhoz, amit a Kristin-szerepben kerestek.

Az ABC akkori közleményében kijelentette: A korkülönbség lehetőséget adott a műsornak arra, hogy átalakítsa a családi dinamikát.

Fuller megkapta a hőt tisztességesenAz utolsó emberigrajongók, akik vissza akarták kapni Krosneyt.

Amanda Fuller sokat hallott a rajongóktól, akik vissza akarták mutatni Krosneyt

Mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy mi az a karakter – mondta Fuller egy 2019-es interjú a Hidden Remote-val. (Ők) már találkoztak velük és megszokták őket.

Ki kell érdemelni a közönség szeretetét és tiszteletét, és ez néha folyamat lehet – mondta Fuller. Nehéz dolog, de a műsor és a munka szeretete miatt teljesen megéri.

Ami pedig azt illeti Alexandra Krosney , most 33 éves, és állítólag New Yorkban él. A Last Man Standing után kevés munkalehetőség volt a színésznő számára. Azok a rajongók, akik kíváncsiak Krosney tevékenységére manapság, követhetik őt Instagram .

Az utolsó emberig,amiben Tim Allen játszotta Mike Baxtert, és a közelmúltban egy kilenc évados sorozatot zárt le a Foxon. A sorozat eredetileg az ABC-n jelent meg, de hat évad után törölték. A Fox életre keltette a sorozatot az utolsó három évadban. Nancy Travis játszotta Baxter feleségét Fullerrel, Molly McCookkal, Christoph Sandersszel és Hector Elizondóval együtt.

Nyilvánvalóan Allen volt a sorozat sztárja, de a körülötte lévő szereplők határozottan kihozták a maguk részét a nevetésből. Ez azon ritka tévéműsorok egyike, amelyek két különböző hálózaton is esélyesek.

Szerkesztő Választása