UFC elnökDana Whitehatározottan a take-no-prisoners hozzáállása van, amikor arról van szó, hogy az emberek illegálisan közvetítik a fizetős kártyáit.

White egyértelművé tette, hogy nem fogja eltűrni, hogy bárki megpróbálja feltörni magát, hogy megnézze aUFCPPV kártya.

A szombati UFC 257 kártya előtti csütörtöki sajtótájékoztatón White-ot arról kérdezik, hogy milyen kritikákat kap a streamerektől, miután letette őket a szőnyegre.Nem, örülök, hogy megkérdezett erről, mert kaptunk egyet mondta Dana White. Megvan. Jelenleg ezt a fickót nézzük. Csak annyit kell tennie, hogy fordítsa meg szombaton, és megvan a f****r. alig várom. Fordítsa meg szombaton, streamerek, és nézze meg, mi történik.

Dana White már elkészítette a streamerek elkapását

White azt mondta, hogy az UFC már kidolgozott egy módot a kártyáik illegális streamereinek felszámolására.UFCaz egyik utolsó sportvállalat a WWE mellett, amely még mindig pay-per-view módszert használ a kártyáihoz.

Imádom, hogy ezek a srácok milyen menően és keményen viselkednek a közösségi médiában, mert – hadd mondjam el, sok embert elkaptunk – mondta White. Hadd mondjam el, mit csinálnak: sírnak.

A márka első 2021-es pay-per-view funkcióiConor McGregorés visszatérése az Octagonba és a könnyűsúlyú divízióba Dustin Poirier ellen.

Ez az első alkalom, hogy McGregor 2018 októbere óta küzd. Ez a hat évvel ezelőtti visszavágó. Poirier vereséget szenvedett McGregortól a pehelysúlyú viadal első fordulójában.

Jake Paul McGregort hívja, White After Fight ajánlat

Közben YouTube szenzációJake Pauldecemberben egy fokkal feljebb vitte a vágyát, hogy bokszmeccset vívjon McGregorral.

Paul odáig ment, hogy közzétett egy őrült videót arról, ahogy az UFC szupersztárjával és Dana White-tal játszik.

A szupersztár azt mondja, hogy csapata 50 millió dolláros ajánlatot tett a küzdelem megvalósítására.

A csapatom 50 millió dolláros ajánlatot küldött neked ma reggel – 50 millió dollár készpénzt, a pénzeszközök igazolását, ez a valaha felajánlott legnagyobb harci ajánlat – mondja Paul.

De félsz megküzdeni velem, Conor! Paul folytatja. Lebuktál, mert nem akarsz veszíteni egy kurva YouTuberral szemben. Bokszolóként 0-1 vagy. Bokszolóként 2-0-ra állok.

H/T: Nehéz , MMAmánia

Szerkesztő Választása