Ha country zenerajongó vagy, és nem Tyler Childerst hallgatsz, akkor lemaradsz. Ez különösen igaz, ha a hagyományos country zene rajongója vagy. Childerek gitármunkája és énekstílusa a klasszikus country virágkorának visszaemlékezése. Ami igazán mozgatja a zenéjét, az a dalszerzés. Őszinte, költői és gyakran önéletrajzi. Ez az a fajta szívből jövő írás, amire sok műfajrajongó vágyik.

Ha az eladások és az adatfolyamok jelentenek valamit számodra, Tyler Childers legutóbbi albuma új rekordot döntött. Purgatórium (2017) volt az első önállóan kiadott országalbum arany leszrádió segítsége nélkül közel két évtizede. Az emberek mélyen azonosulnak a zenéjével. Ennek oka az ő dalszerzője.

Ha Ön egy a sok vidéki rajongó közül, aki rendszeresen hallgat Tyler Childerst, akkor mindent tud az erős tolláról. Azt is tudod, hogy egy csomó szerelmes dalt írt. Közülük a legnagyobb az All Your’n, amelyet a tavalyi Grammy-díjátadón a legjobb country szólóelőadás kategóriában jelöltek. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa.https://www.youtube.com/watch?v=DrHd3nkCIz4 A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Tyler Childers – All Your’n (hivatalos videó) (https://www.youtube.com/watch?v=DrHd3nkCIz4)

Tyler Childers szerelmes dalgyűjteménye mély és változatos. Számok, mint Tollas indiánok , Honky Tonk Flame , és Lady May, mind csodálatosak. Ráadásul ezek a legkedvesebb dalok, amelyeket annak a különleges embernek ajánlhatsz.

Amit talán nem tud, az az, hogy Tyler Childers a dalok nagy részét a feleségének, Sonora May Childersnek írta. Igaz, a felesége Lady May, milyen édes?

https://www.youtube.com/watch?v=yxfo4Jfpc-c A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Tyler Childers – Lady May (https://www.youtube.com/watch?v=yxfo4Jfpc-c)

Lady May

Az a tény, hogy Childersnek annyi dala van, amelyeket a felesége ihletett, szívmelengető. Azonban az oka annak, hogy sokat írt közülük, egyszerűen imádnivaló. Ez is elég vicces, ha teljesen őszinték vagyunk.

Szóval, miért írta Tyler Childers az összes szerelmes dalt a feleségének?

Tegnap Tyler Childers kiadta a kulisszák mögötti videó . Az látható, ahogy a stúdióban dolgozik Lady May és Creeker dalainak átdolgozott verzióin.

Van néhány remek felvétel, amin játssza a dalokat, és általában a stúdióban dolgozik. A legjobb azonban az, hogy megosztja a betekintést a dallamok mögött rejlő inspirációba.

Tyler azt mondja, hogy saját magának ír, mindenekelőtt a józan esze miatt. Folytatja, sok szerelmes dalt írok Sonorának… Régebben bajba keveredtem, vagy felzaklattam, de olyan egyszerű volt, mint szerelmes dalt írni neki. Közel sem olyan hatékony, mint régen. Mostanában ezen felül általában mást is kell csinálnom – árulja el mosolyogva.

Mindannyiunknak van módja kijutni a kutyaházból. Néhány srác virágot vagy díszes vacsorát vásárol, Tyler Childers pedig dalokat ír.

Szerkesztő Választása