Az online emberek ma gyászolják Ellen DeGeneres nappali talk show-jának népszerű DJ-jét, Stephen 'Twitch' Bosst.

A helyi hatóságok szerdán találták holtan, halálát a jelentések szerint ön okozta lövés okozta.

A TMZ.com szerda reggel adta hírül a tragikus elhunytról.Allison Holker, Twitch felesége felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, miután rájött, hogy férje elment otthonról, de autó nélkül. A rendőrség ezután egy Los Angeles környéki szállodából érkezett telefonhívásra, ahol megtalálták az elhunyt DJ-t.

„A legnehezebb szívvel kell megosztanom, hogy a férjem, Stephen elhagyott minket” – mondta Holker. Emberek . „Steph minden szobát kivilágított, ahová belépett. Mindenekelőtt a családot, a barátokat és a közösséget értékelte, és a szeretettel és fénnyel való vezetés volt számára minden. Ő volt a családunk gerince, a legjobb férj és apa, és inspirációt adott rajongóinak. Azt mondani, hogy hagyott egy örökséget, alábecsülés lenne, és pozitív hatása továbbra is érezhető lesz.”

Rengeteg rajongó és híresség, például Katie Couric, Maren Morris, DJ Pauly D és Alyssa Milano megható tisztelgést tett a sztár előtt. Először Katie Couric azt írta: „Olyan szomorú”, és újra közzétette Emberek halálának története.

Aztán Paul Fieg, a neves televíziós producer is megható megemlékező tweetet tett közzé Stephen 'Twitch' Bossnak. Ezt írta: „Teljesen lesújtott ez a hír. István olyan csodálatos, szerető lélek volt, tele örömmel és pozitív energiával. Többször dolgoztam vele, és nem volt más, mint csodálatos. Nem tudom, milyen démonokkal volt dolga, de a szívem Alison felé fordul.”

A rajongók, a hírességek és a barátok reagálnak Stephen „Twitch” főnök tragikus halálára

„A fenébe, ez szomorú hír. Imádságokat küldünk Stephen „tWitch” Boss családjának és barátainak” – írta DJ Pauly D egy tweetben, mielőtt a „RIP TWITCH” szóval követte volna.

Mickey Guyton vidéki művész arra emlékeztette minden követőjét, hogy „sosem tudhatod igazán, min megy keresztül valaki.” Arra is emlékeztette az embereket, hogy „Nézze meg szeretteit. Mindig légy jó az emberekhez.' Tweetét a következő írással zárta: 'Ember, ez fáj.'

Stephen 'Twitch' Boss – a „tWitch”-ként stilizált – Ellen DJ-jeként kezdett fellépni még 2014-ben, amikor először lépett fel a talk show-ban. Nemcsak DJ, Twitch hihetetlenül tehetséges táncosként is ismert volt. A Twitch második helyezettként végzett a 2008-as szezonban Szóval azt hiszed tudsz táncolni. Arról is ismert volt, hogy több filmben is szerepelt: a Twitch látható a Fellépni franchise, valamint a népszerű folytatás Magic Mike XXL .

Felesége, Allison Holker maradt, akivel kilenc évig volt házas. Twitchet három gyermeke is túlélte: Zaia (3), Maddox (6) és Weslie (14).

Szerkesztő Választása