Tom Brady visszatér oda, ahol minden kezdődött – odahaza – amikor a Tampa Bay Buccaneers vegye fel a san francisco 49ers a 14. héten vasárnap.

Brady, aki a közeli San Mateóban, Kaliforniában nőtt fel, fiatal korában rendszeresen részt vett a 49ers meccsén, bálványozva Joe Montanát és Steve Youngot. 23 NFL évadokkal később Brady pályafutása során másodszor lesz vendég a 49ers ellen.

„2008-ban kellett volna kimennem, és mindent elkészítettünk” – mondta Brady csütörtökön. NBC Sports . „Egész holtszezonban beszélgettünk, amikor először jártam kint, aztán az első héten elszakítottam az ACL-t. Így hát még nyolc évet kellett várnom; elmentünk az új stadionba, így még a Gyertyatartóban sem tudtam játszani. Aztán volt egy élményem, ami igazán szórakoztató volt. Nagyon jó volt a meccs után. Jó volt a szüleimnek, hogy egyszer nem kellett utazni és meccsre menni. Jó volt hozzájuk menni.”De minden rajongó, amit Brady hagyott a 49ersnek, kiment az ablakon a 2000-es NFL drafton, amikor a San Francisco hatszor továbbította őt. Ehelyett a New England Patriots választotta ki a 199. számú pickkel a hatodik körben, a többi pedig, mint tudjuk, már történelem.

„Az egyetemen keresztül szerettem őket, aztán amikor hatszor átugrottak felettem, elkezdtem utálni a 49ers-t, és ez csak így ment” – mondta tréfásan Brady.

Tom Brady félretéve az érzelmeket

A hazatéréstől eltekintve a vasárnapi meccsadatok kemény próbát jelentenek a Buccaneers küzdelmes offense számára. A 49ers birtokolja a liga első számú védelmét, és ötmeccses győzelmi sorozatot lovagol.

„Azt hiszem, az az érzésem, hogy mindent megteszek a meccs megnyerése érdekében” – mondta Brady. „Versenyképes csapat vagyunk, és nem mindig voltak a legjobb pillanataink ebben az évben, de ki fogunk menni, és megpróbáljuk a legjobb labdánkat játszani idén. Ez kell hozzá, mert ők egy nagyszerű futballcsapat.”

Szerkesztő Választása