Nagy nap ez a McGraw-Hill háztartásban. Tim McGraw boldog születésnapot kívánt Gracie lányának, aki csütörtökön tölti be 25. életévét. ACountry zeneAz énekes az elmúlt hónapokban többet nyilatkozott családi életéről, lányairól, és arról, hogyan állnak újra otthon a dolgok. Most, hogy ő és felesége, Faith Hill üres fészekrakók, valószínűleg egy kicsit jobban ápolják ezeket a pillanatokat.

A Twitteren McGraw felkiáltott Gracie-nek a torta napjára. Egy kedves üzenetet is megosztott erre az alkalomra. Nézze meg alább .

Boldog 25. születésnapot a legidősebb lányunknak, Gracie-nek! – mondta az énekes és a színész. Olyan okos, olyan édes, olyan, olyan tehetséges… És olyan őrülten nagy szív! Minden nap inspirálsz. Álmodd őket továbbra is nagy álmokat édes lányom.

Gracie színészi karriert folytat. Tehetséges szüleivel, sztárjaival 1883 , neki kellene egy kis színészi szelet. Instagram-oldalán folyamatosan frissíti követőit fotókkal, dalokat feldolgozó videókkal és egyebekkel. Néha az apja is beáll vele a kamerába, és elénekel egy dallamot.

Az évek során McGraw elég csendben tartotta a családi dolgait. Azonban nem fél a szülői nevelésről beszélni, amikor szóba kerül a téma. És természetesen mindig büszke arra, hogy megosztja eredményeiket, és felemeli őket, amikor szükségük van rá. Mint a születésnapjukon.

Ahogy James Dutton is 1883, a színész olykor szerető, védelmező és megfontolt apát alakított. Azonban úgy gondolomTim McGrawGracie lányának sokkal könnyebben megy, mint Elsa Duttonnak. A műsor során McGraw számára világossá vált, hogy a sorozatban szereplő karaktere sok értéket tükröz a való életben.

Mi a közös Tim McGraw lányában, Gracie-ben és Elsa Duttonban

Ahogy korábban is mondtam, Tim McGraw nem fél beszélni a lányáról, Gracie-ről vagy a többi lányáról, Maggie-ről és Audrey-ről. A Dutton család dinamikája tele van hasonlóságokkal. És ezt nem csak én hiszem el, a férfi maga mondta el a lemezen. Az epizód után egy különleges videóban tükrözte vissza Unalmas az ördög kijött.

Mivel három lányom apja vagyok, és ahogy Elsa és James kapcsolata is fejlődött, nagyon is olyan volt, mint ahogyan mindig is próbáltam bánni a lányaimmal. McGraw elmagyarázta . És ez arról szól, hogy felhatalmazzuk Önt, és felelősséget adunk a saját életünkről való gondoskodásért, és megtenni azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tenniük, hogy jobbá váljunk.

Egy kis leckével fejezte be, amit megtanult.

A lányainkat a kezdetektől fogva erős akaratúnak tanítottuk, és ez néha visszaüt rám.

Gracie bizonyára soha nem bántotta meg az apját…

Szerkesztő Választása