Csütörtökön holtan találták a vonalhátvédet, Jake Ehlingert, a Texas Longhorns korábbi hátvédjének, Sam Ehlingernek a testvérét és magát a Longhorn játékost. Még csak 20 éves volt.

Az austini rendőrség szerint Jake Ehlinger holttestét a West 22nd Street 1200-as tömbjében találták meg. 12 óra 18 perckor kaptak hívást. Központi idő, A HookEm.com közölte . Halál oka jelenleg nem áll rendelkezésre. A rendőrség állítólag nem tartja gyanúsnak a halálesetet.

Ehlinger, az újonnan draftolt Sam Ehlinger öccse a Texas Longhorns másodéves volt. Ő azonban nem játszott, miután az Austin Westlake High Schoolból érkezett az iskolába.Sam Ehlingert szombat este draftolta az Indianapolis Colts. Jake Ehlinger jelen volt abban a pillanatban. Vessen egy pillantást arra a pillanatra, amikor Sam hívást kap a Coltstól. Jake Ehlinger egy égetett narancssárga ingben szerepel a videón, a Texas Longhorns színeiben.

Ezenkívül Jake képe jelenik meg a tévéképernyőkön, és nem Samé, amikor bejelentették a választást. A Texas Football megosztotta a képet május 1-jén a Twitter-fiókjában.

Más szóval, az NFL Network tudósítása közben történt. Sam akkoriban szerette, és azt mondta: Jó, jó, hatalmas vigyorral, amikor az újságírók előtt állt. Jake megérdemel minden képernyőidőt, amit csak kaphat.

A Texas Longhorns játékos családja újabb tragédiával néz szembe

Nem ez az első eset, hogy tragédia éri az Ehlinger családot. Ross Ehlinger, Sam és Jake apja 2013-ban halt meg, miközben az Alcatraz Triatlonon versenyzett.

Csütörtök délután érkeztek válaszok más csapatok Twitter-fiókjából.

Collin Johnson , aki a Texas Longhorns csapatában játszotta egyetemi labdáját, ezt írta: Kérem, imádkozzatok az Ehlinger családért!

GUNS UP NATION , amely a Texas Tech University sportjairól számol be, azt írta: Rendkívül szomorú hír jött ma Austinból. Imádkozunk az Ehlinger családdal.

Chicago Bears visszafutó David Montgomery írta: Részvétem és imáim az Ehlinger családnak.

Szerint a Austin amerikai államférfi , a Colts mindent megtesz azért, hogy Sam Ehlinger még ma visszakerüljön Austinba.

Jake Ehlinger 2019 őszén és 2020 tavaszán kétszer is tagja volt a Big 12 Conference's Commissioner's Honor Rollnak.

Kívülállórészvétét fejezi ki az Ehlinger családnak és a Texas Longhorns futballprogramnak.

Szerkesztő Választása