A Weeknd Super Bowljafélidős műsoráltalában nagy dicséretet kapott a közösségi médiában. De nagyon sok zavarodott ember volt, akiknek fogalmuk sem volt, miről szólnak a kötszerek.

A zavartak között voltál?

A Weeknd nem viselte a kötést. A táncosok igen. Fekete nadrágban és piros kabátban voltak, arcukat kötés takarta. És ez tulajdonképpen egy csípés a legutóbbi megjelenésekből.Íme az előadás. Maradj velünk a másik oldalon, és elmagyarázzuk.

A Weeknd általában bekötözött karaktert játszik.

Szóval, magyarázzuk el, mi a helyzet.

A Weeknd két évig alakított egy karaktert. És a karakter fokozatosan több kötést visel. A Weeknd szerint ez társadalmi kommentár.

Az egész fejkötés jelentősége a hollywoodi hírességek, a The Weeknd abszurd kultúrájára reflektál mondta a Varietynek. És olyan emberek, akik felületes okokból manipulálják magukat, hogy tetszenek és érvényesüljenek.

A The Weeknd 2019 novemberében After Hours albumával mutatta be a zenei világnak ezt a karaktert. Az album két slágert szült: a Blinding Lights és a Heartless. A videókon The Weeknd látható, amint kötszert viselt a piros kabátokhoz és fekete nadrágokhoz. Ezt azzal magyarázta, hogy a karakternek rossz éjszakája volt Vegasban.

Szeret karakterében maradni, amikor fellép. Ez a Weeknd performansz művészete. Vagy ahogy mondta: ennek a karakternek nagyon rossz éjszakája van, és jöhet a saját értelmezése, hogy mi az.

A karakter túl sokat iszik. Verekedik. Talán van valami démoni megszállottság.

Furcsa lett a novemberi díjátadón

A The Weeknd a karakternek öltözve lépett fel az American Music Awards-on. A karakterbe öltözött díjakat is átvette. És ez megszólaltatta az embereket. Volt plasztikai műtétje? A kötések annyira zavaróak voltak.

Amikor azonban megjelent a Super Bowl promócióiban, nem volt kötszer. 2019 novembere előtt hasonlított önmagára.

Amikor a Super Bowl táncosai kötésekkel megjelentek vasárnap, ez ismét megszólaltatta az embereket.

A Twitter felrobban a kötszerekkel Megjegyzések

Íme egy példa a közösségi média reakcióiból. Tehát ha a kötésekre gondolt, ne érezze magát rosszul. nem te voltál az egyetlen.

Szeretem a The Weeknd-et, de nem értem ezt a félidős műsort. Próbálom kitalálni, mit látok: városkép, sírkövek, angyalok, aranylabirintus, táncosok teljes arcpólyában (legalábbis maszkban)… A megélhetésért elemzem a dolgokat, és úgy vagyok, összezavarodott. Mit jelent ez az egész??

A Weeknd teljesen fxxxxxg összetöri, és éppen elég hátborzongató ahhoz, hogy ma éjjel biztosan furcsa álmaim lesznek. Itt érte.

Valakinek el kell magyaráznia nekem azt az arckötést.

Valójában azt gondolom, hogy bátor volt, hogy elkészítette ezt a félidős műsort az agyrázkódás bekötéséről.

Bárki is felhívta, hogy ezek a tartalék táncosok kötést viseljenek az arcán, hogy maszkot viseljenek… zseniális.

Szeretem a táncoló csávókat az arckötésben; ez ad nekem némi Liam Neeson Darkman hangulatot… csak a legvalódibbak tudnak az OG Darkmanről.

Most már mindannyian elkapkodtak a Super Bowl popkulturális utalásain. Menj nézni a meccset.

Szerkesztő Választása