Szombat esti életa szokásosnál is nagyobb közönség lesz, mivel az NBC show-t először élőben közvetítik szerte a világon.

Kedvező epizód ez a hosszú ideig tartó szombat esti varietéban. Elon Musk vállalkozó és üzletember vezeti a május 8-án sugárzott epizódot. A műsor zenei vendége Miley Cyrus lesz.

Órákkal a műsor előtt 23:35. Keleti időszámítás szerint Musk Twitteren közölte a hírt több millió követőjének.Az NBC Universal ünnepli a „Saturday Night Live” adást a világ körül

Frances Berwick, az NBC Universal munkatársa közleményében azt mondta, hogy az „SNL” globális jelenség, és ez az élő közvetítés az első alkalom, hogy a világ közönsége az Egyesült Államokkal egyidejűleg tapasztalja meg a műsort.

Hihetetlenül izgalmas létrehozni ezt a világméretű eseményt a műsorvezető Elon Muskkal és a zenei vendég Miley Cyrusszal – áll a közleményben. a The Hollywood Reporter szerint . Köszönjük nemzetközi partnereinknek és a YouTube-nak, hogy segítettek ennek megvalósításában.

Musk, aki a Tesla Motors vezérigazgatója, nem csak az autói miatt került a címlapokra. Aktív volt a SpaceX programjában, és továbbra is a dogecoin, egy kriptovaluta online ugratója.

Cyrusnak ez lesz a hatodik zenés fellépése a műsorban. Korábban házigazdája voltSzombat esti élet2013-ban és 2015-ben.

A műsor szereplői nemtetszését fejezik ki Musk műsorvezetőként

Nem mindenki, aki kapcsolatban áll az NBC show-val, azonban nem vesz részt Musk házigazdájában.

Után Musk április 24-én tweetelt , Nézzük meg, milyen élő is valójában a Saturday Night Live, a szereplők Bowen Yang saját válasza volt. Instagram-történeteiben Yang ezt írta: Mi a francot jelent ez?

Szombat esti életA színésztárs, Andrew Dismukes is foglalkozott az Instagram történeteivel, és azt írta: Cher-E Oteri, akivel csak vázlatot akarok csinálni, a vezérigazgató. Rejtélyes módon hivatkozik az SNL egykori sztárjára, Cheri Oterire.

Április 10. óta ez lesz az első alkalom, hogy a show ténylegesen élőben is megtekinthető lesz.

A sorozat jelenleg a 46. évadnál tart az NBC-n, Lorne Michaels ügyvezető producer éber szemei ​​alatt. A Saturday Night Live műsorvezetői általában színészek, humoristák vagy zenészek. Valóban ritka, hogy valaki, mint Musk, legyen házigazda.

Szombat este vagy sláger lesz, vagy hiányzó Michaels műsorából. Egy dolog garantált. Aki bekapcsolja a tévéjét szerte a világon, és meglátja Musk házigazdáját, annak megvan róla a véleménye. Egyes országokban a Saturday Night Live helyett Sunday Morning Live lesz.

Szerkesztő Választása