Mint a rajongók gyászolják a halált Stephen Bossról, akit mindenki „tWitch” néven ismer, további részletek érkeznek arról, hogy mi történt azokban az órákban, amikor öngyilkos lett.

Úgy tűnik, tWitch, a dinamikus táncos és régóta DJ Ellen DeGeneres Show, meghalt valamikor hétfő este vagy kedden. Halálának híre csak szerdán röppent fel.

TMZ, amely meghozta az öngyilkosság hírét , azt mondta, hogy Boszorkány felesége, Allison Holker kedden besétált a közeli rendőrőrsre, és „rögzítette”, hogy valami nincs rendben eltűnt férjével. Előző nap kisétált az otthonukból, és nem is vezetett az autójával. Azt mondta, nincs vita vagy egyéb oka a hirtelen távozásának. Senki sem tudta, hogy tWitch elsétált egy közeli szállodába, és bejelentkezett egy szobába.



Holker azt mondta a rendőrségnek, hogy a férje nem válaszol a telefonhívásaira. Kétségbeesetten megkereste őt, és hazahozta három gyermekükhöz. A rendőrök visszatértek a házba, hogy ingatlanellenőrzést végezzenek. Egy ismeretlen bűnüldöző forrás azt mondta a TMZ-nek, hogy a rendőrök videofelvételt vagy bármilyen más nyomot ellenőriztek arra vonatkozóan, hogy tWitch miért távozott. A tisztek egy „kritikus” eltűnt személy bejelentését fontolgatták.

A rendőrség a 9-1-1-es szálloda után fedezte fel Boszorkány holttestét

A rendőrség azonban hamarosan 9-1-1-es hívást kapott tWitch-ről azzal a megsemmisítő hírrel, hogy holttestét megtalálták szállodai szobájában. Lelőtte magát a fürdőszobában, és meghalt. A szálloda kevesebb mint egy mérföldre volt a családi háztól.

A szálloda dolgozói elmondták a rendőrségnek, hogy tWitch hétfőn jelentkezett be. Egy kis táskát vitt magával, és csak egy éjszakára foglalta le a szobát. Szintén nem volt láthatóan ideges, mondták. Amikor azonban nem tudott kijelentkezni, egy munkás megvizsgálta a szobát, és megtalálta Boszorkány holttestét a fürdőkádban.

tWitch Boss és felesége, Allison Holker elhozták három gyermeküket a Minions: The Rise of Gru filmpremierjére. (Amy Sussman/Getty Images)

Holker megerősítette férje halálát a People-nek adott nyilatkozatában, Szerda. Órákon belül a Los Angeles-i megyei halottkém hivatala megállapította, hogy Boszorkány fejsérüléseit önmaga okozta. Halálának hivatalos dátuma kedd volt.

A karizmatikus, szimpatikus tWitch jelen volt a tévében nappali és főműsoridőben. Először a valóságshow versenyzőjeként kapott országos figyelmet Szóval azt hiszed tudsz táncolni. 2008-ban a negyedik szezon második helyezettjeként végzett. Felesége szintén a SYTYCD timsója. tWitch all-star versenyzőként és bíróként tért vissza a versenyre.

Aztán 2014-től tavaly májusig a tWitch DJ-ként szolgált DeGeneres népszerű nappali műsorában. Ő volt DeGeneres tökéletes segítője. Azután kezdett el zenélni, hogy a humorista befejezte a monológját, majd Ellen táncolni kezdett, miközben átjárta magát a stúdió közönségén. Szerencsés napokon tWitch is megmutatta lenyűgöző mozdulatait. Mindig felvillantotta azt a ragyogó mosolyt.

A férj és feleség táncos videókat is közzétettek otthonukból. Vasárnap, egy nappal a tWitch eltűnése előtt, ketten táncoltak a karácsonyfa előtt.

Szívszorító utolsó megjegyzésében Holker azt mondta: 'Stephen, szeretünk, hiányzol nekünk, és mindig neked tartom az utolsó táncot.'

DeGeneres arról is beszélt, hogy elvesztette családja egy részét. „Szívem van megszakadva” – mondta egy nyilatkozatában. 'A boszorkány tiszta szeretet és fény volt.'

Szerkesztő Választása