Allison Holker szomorúan megerősítette férje halálát , a Twitch Bosst „családunk gerincének” nevezte.

A 40 éves Boss szerdán elhunyt. A rendőrség szerint úgy tűnik, önkezű lövés következtében halt meg. Holker. mint Twitch, egy táncostárs kiadta ezt a nyilatkozatot:

„A legnehezebb szívvel kell megosztanom, hogy a férjem, Stephen elhagyott minket” – mondta Holker (34) Emberek . „Steph minden szobát kivilágított, ahová belépett. Mindenekelőtt a családot, a barátokat és a közösséget értékelte, és a szeretettel és fénnyel való vezetés volt számára minden. Ő volt a családunk gerince, a legjobb férj és apa, és inspirációt adott rajongóinak.”Így folytatta: „Alámondás lenne azt mondani, hogy hagyott egy örökséget, és pozitív hatása továbbra is érezhető lesz. Biztos vagyok benne, hogy nem telik el nap, hogy ne tisztelnénk az emlékét. Magánéletet kérünk ebben a nehéz időszakban magam és különösen három gyermekünk számára.”

A nyilatkozatot szívszorító utolsó sorral zárta: „István, szeretünk, hiányzol, és mindig neked tartom az utolsó táncot.”

A TMZ jelentése szerint Holker felhívta a rendőrséget, amikor rájött, hogy férje autója nélkül hagyta el a házat. A rendőrség később bejelentést kapott egy szállodában történt lövöldözésről. A rendőrök ott fedezték fel Boss holttestét.

Mindketten gyönyörű táncosok voltak. Gyakran felléptek együtt otthon, megosztva lépéseiket a Twitch 3,4 millió követőjével. Az Insta-fogója sir_twitch_alot volt. Az utolsó tánc több mint 237 000 like-ot generált. A pár karácsonyfa előtt táncoltak egy Alicia Keyes ünnepi dalra.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Allison Holker (@allisonholker) által megosztott bejegyzés

Twitch Boss 2008-ban kapott helyet a popkultúrában, amikor a negyedik évadban versenyzett Szóval azt hiszed tudsz táncolni . Abban az évadban második lett, majd visszatért a show-ba, hogy all-starként versenyezzen. Az év elején bíróként is tevékenykedett.

2014-ben DJ-ként kezdett dolgozni az Ellen DeGeneres talk show-ban. Ő volt Ellen tehetséges oldalrúgása. A műsort a monológjával kezdte, majd a Twitch vidám zenét adott be, Ellen pedig táncolt a közönséggel. És ha az emberek igazán szerencsések voltak, a Twitch is táncolna. 2020-ra a népszerű nappali beszélgetőtárs társ-executive producere volt.

Először 2008-ban kezdett felhívni magára a figyelmet, amikor megjelent az MTV-n A Wade Robson projekt . És második lett Csillagkeresés .

Twitch és Allison, a SYTYCD timsótársa, kilenc éve házasodtak össze. A párnak három kisgyermeke van.

Szerkesztő Választása