Zene mogulSimon Cowelllábadozik, miután kórházba került egy másik e-bike baleset miatt, amely múlt csütörtökön történt.

A részleteket a történetben közöljük Daily Mail . 18 hónapon belül ez volt a második alkalom, hogy Simon Cowell e-biciklivel karambolozott.

Állítólag szerencséje van, hogy életben van, miután a baleset következtében 20 mérföld/órás sebességgel átrepült a kormányon. Cowell 62 éves. A America’s Got Talent A házigazdát agyrázkódás gyanújával, arcvágásokkal és kartöréssel szállították kórházba. Mindezt azután, hogy bukósisak nélkül az útnak csapódott.Simon Cowell állítólag átázott a vérben, miközben a járókelők segítettek neki

Simon CowellA mentők kiérkezése előtt járókelők vették észre. 18 hónapon belül ez volt a második kerékpáros balesete. Az első törött háttal hagyta el.

Egy forrás elmondja A nap hogy Simon szerencsés életben van. Bekapcsolt villanymotorral pedálozott, amikor egy vizes foltba ütközve hirtelen kiszakadtak alóla a kerekek. Megcsúszott, és a kormányon át az út közepére repült.

A forrás azt is hozzáteszi, hogy Cowellnek erősen vérzett az arca. Állítólag ettől úgy nézett ki, mint egy karakter a filmből Az operaház fantomja . Három bámészkodó leállította a forgalmat, nehogy elgázolják.

Mentőautóval szállították kórházba. Az egykori American Idol A bírót megröntgenezték, majd pihenőparancs mellett szabadon engedték. Cowellt azóta látták lime zöldben a válláig.

Cowell fia segített kiválasztani a gipszkart, amelyet most az apja visel

Simon hétéves fia, Eric, akit menyasszonyával, Lauren Silvermannel él meg, állítólag apja szereposztását választotta, és megrajzolta két kutyájukat, Squiddlyt és Diddlyt. Annak ellenére, hogy ez volt a második nagy szökése, Simon ragaszkodik ahhoz, hogy nem hagyja el a biciklit, hanem sisakot fog viselni, mondja a forrás.

MailOnline megkereste Cowell képviselőit megjegyzésért. 2020 augusztusában Malibuban leesett az e-biciklijéről, és hátműtéten kellett átesni. A legkreatívabb időszakom most az, amikor biciklizek, mert biciklizek, bár ez egy e-bicikli, mondja. Még mindig pedáloznom kell, és körülbelül 10 mérföldet teszek meg naponta… annak ellenére, hogy balesetet szenvedtem az egyiken.

Ez inkább egy elektromos motor volt – ezeket pedálasszisztensnek hívják, és zseniálisak, mondja Cowell. Határozottan ragaszkodott ahhoz, hogy nem izgult attól, hogy újra biciklire üljön, pedig közel állt a lebénuláshoz.

Ez a kifejezés, hogy „szállj vissza a biciklire”, nálam szó szerint volt, mondja. Jobban érzem magam, mint éreztem, mert sokkal többet sportolok.

Szerkesztő Választása