A világ egyik legismertebb egykori kosárlabdázója, de még isShaquille O’Nealbevallja, hogy nem hagyja, hogy hat gyermeke kihasználja hírnevét és vagyonát.

A legutóbbi interjú során a Nyerjen szabadidős podcastot , Shaquille O’Neal kijelenti, hogy gyermekei keményen megdolgoznak mindenért, amijük egyedül van. A gyerekeim már nagyobbak. Kicsit idegesek rám. Nem igazán ideges, de nem értik.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az Earn Your Leisure (@earnyourleisure) által megosztott bejegyzésShaquille O’Neal bevallotta, hogy mindig azt mondja a gyerekeinek: Nem vagyunk gazdagok. Gazdag vagyok.

Alapján Celebrity Net Worth , Shaquille O’Neal becsült nettó vagyona 400 millió dollár. A kosárlabda-legenda azt is elárulta, hogy gyermekének van egy normája, amelyet mindenkinek be kell tartania ahhoz, hogy pénzt kapjon tőle.

Alapképzéssel vagy mesterképzéssel kell rendelkeznie – magyarázta Shaquille O’Neal. És ha azt akarja, hogy fektessek be az egyik cégébe, akkor be kell mutatnia. Bumm bumm bumm. Hozd ide nekem. Értesítem majd. nem adok neked semmit.

Shaquille O'Neal ezután megosztotta azt a fő dolgot, amelyre szeretné, hogy gyermekei valóban összpontosítsanak, az az oktatás. Nem érdekel, ha kosárlabdázol. engem ez nem érdekel. Figyelj, hat gyerekem van. szeretnék egy orvost. Valaki, aki fedezeti alapot birtokol. Egy gyógyszerész. Ügyvéd. Valaki, akinek több vállalkozása van. Valaki, aki átveszi a vállalkozásaimat.

Shaquille O'Neal hozzáteszi, de azt mondom nekik, hogy nem adom át neked. Meg kell keresned.

Shaquille O’Neal saját „hírességi státusza” ellen emel szót

Egy 2021 szeptemberi interjú során a New York Post , Shaquille O’Neal felfedte valódi gondolatait saját hírességi státuszáról. Ezek a hírességek rohadtul megőrülnek, én pedig nem akarok az lenni – jelentette ki az egykori NBA-sztár. Ma elítélem a hírességemet. végeztem vele.

O’Neal a témával kapcsolatos gondolatait azzal magyarázta, hogy a hírességek őrültek, és nem akarja többé annak nevezni. Ezeknek az embereknek elment az esze attól, ahogyan bánnak az emberekkel. Mit csinálnak. Amit mondanak. Ez soha nem én voltam. Soha nem akarom, hogy így nézzenek rám.

Shaq elismeri, hogy a hozzá hasonló hírességek sztereotípiák, mert a legtöbb hírességnek nincs esze. Azt is kijelentette, hogy rendes ember, aki meghallgatta, követte álmait, és megvalósította.

a semmiből jöttem. De attól, hogy én készítettem, nem jelenti azt, hogy nagyobb vagyok nálad. Okosabb, mint te. Az, hogy több pénzem van, nem jelenti azt, hogy jobb vagyok, mint te. soha nem voltam így. És soha nem leszek ilyen. Szóval nem akarok ebbe a kategóriába tartozni.

Szerkesztő Választása