Sean McVay pénteken tájékoztatta a Los Angeles Rams szervezet tagjait, hogy 2023-ban is ő marad a vezetőedző.

McVay azután döntött, hogy folytatja az edzői munkát, miután egy hetet szánt a jövőjének mérlegelésére NFL hálózat . McVay a Rams 2022-es szezonjának lezárását követően hétfőn a médiának nyilatkozva nem kötelezte el magát a következő szezonban.

„Azt hiszem, amit szerettem csinálni, az az, hogy megfelelő időt szakíthatok” – mondta McVay nfl.com . 'Soha nem éltem át ilyesmin. De meg akar bizonyosodni arról, hogy figyelembe veszi az érintett embereket. Ez a legfontosabb dolog, és valószínűleg ezt szeretné tudni… azokkal az emberekkel folytatott következetes beszélgetéseket és párbeszédeket, akiket szeretek és akiket igazán érdekel: „Hé, tedd azt, amit a legjobbnak gondolsz, és [ McVay felesége] Veronika [Khomyn].'De ez nem jelenti azt, hogy elveszi az empátiát és a felelősség szintjét, amelyet az érintett emberek iránt érzek, mivel az a döntésemhez kapcsolódik, hogy továbblépek, és ezért ezek azok a dolgok, amelyeket nem veszel félvállról. . Győződjön meg arról, hogy szándékosan fordítja a megfelelő időt, miközben olyan döntést szeretne hozni, amely figyelembe veszi azokat az embereket, akiket érint.'

Rams kiábrándítóan zárja a 2022-es szezont Sean McVay vezetésével

A Rams csalódást keltő 5-12-re zárt ebben a szezonban, egy évvel távolabb a Super Bowl LVI győzelmétől. Sérülések hátráltatták az egymás elleni küzdelmet, a hátvéd Matthew Stafford, a fogadó Cooper Kupp és a defensive tackle Aaron Donald hiányzott a szezonból sérülés miatt.

A 36 éves McVay a modern kor legfiatalabb vezetőedzője lett, amikor a Rams 2017-ben felvette. Hat szezon alatt, beleértve a rájátszást is, 67-41-re vezette Los Angelest. A Rams McVay hat élén töltött szezonjából négyben kvalifikálta magát az utószezonra.

A tavaly februári Super Bowl LVI-t megelőző hetekben kezdődtek a találgatások az edzői pályáról való visszavonulásról. McVay nyíltan beszélt arról, hogy a futballon kívül is szeretne lehetőségeket keresni, és több közvetítés megnyitásához is kötődött.

„Tudom, hogy szeretem a futballt… annyira belefektetett ebbe a dologba, és jelenleg a pillanatban vagyok” – mondta McVay. ESPN . 'De valamikor azt is, ha azt mondtad: »Mit szeretnél csinálni?«, azt akarom, hogy legyen családom, és azt is, hogy időt tölthessek velük.

McVay úgy döntött, hogy kevesebb mint két héttel a Super Bowl után visszatér a Ramshoz. Meghosszabbította szerződését, amely a 2026-os szezonig szól.

Szerkesztő Választása