A CNN tavalyi szilveszteri adásában a nyelv csúsztatása után Ryan Seacrest támogatja az alkohol korlátozását. Eléggé észrevehető volt, hogy a CNN műsorvezetője, Anderson Cooper és Andy Cohen egy kicsit beszippantja a CNN szilveszterkor kezdődő műsorát. Seacrest ad otthont az ABC-nek Dick Clark szilveszteri rockin estéje előadás.

Seacrest az Entertainment Weeklynek adott interjújában beszélt a helyzetről. Kedden jelent meg az interneten. A CNN tudósítói és műsorvezetői állítólag többé nem isznak a szilveszteri műsorok alatt. Seacrest jó döntésnek nevezi. Cohen, a CNN-en Szilveszter élő adás amely 2021. december 31-én került adásba, a Seacrest műsoráról szóló Cooper-t ütötték meg.

Ryan Seacrest szerint jó ötlet a CNN-nek az alkoholfogyasztás csökkentésére

„Nem támogatom az ivást, amikor az adásban van” – mondta Seacrest. „Nem tudom, hogyan kezdődött ez hagyományként, de valószínűleg jó ötlet [visszalépni], a CNN. Van néhány tiszteletreméltó ember – vagy legalább egy, igaz? Azt hiszem, van egy komoly újságíró, majd egy barátom, aki nagyon jól szórakozik, de valószínűleg jó ötlet. Bár a nézők valószínűleg azt kívánják, bárcsak többet innának.”Seacrest utalt arra a tavalyi pillanatra, amikor Cohen, aki Cooperrel együtt alkoholt fogyasztott az adásban, észrevette, hogy a Journey együttes fellép az ABC-n. A Hollywood Reporter . Cohen a műsor vendégeit „Ryan Seacrest vesztesek csoportjaként” emlegette, és azt mondta, hogy aki aznap este az ABC-t nézte, „semmit sem látott”.

Andy Cohen elmondta, hogy megjegyzései inkább a Journey-ról szólnak

Seacrest, aki házigazda American Idol , azt mondta az EW-nek: „De azt hiszem, valamikor mondanivalójuk volt a műsoromról, ami biztos az alkohol miatt, mert nem hiszem, hogy azt mondanák, amit a fellépőinkről, ha nem lennének. ivás. De tudod, azt hiszem, a műsorunk egy nagyobb, tágabb műsor, és nem iszunk hajnali 1:05-ig. Bár lehet, hogy küldök nekik egy kis Casa Dragones tequilát, hogy elcsábítsam őket, amíg az adásban vannak.

Cohen azonban azt mondta, hogy megbánta megjegyzéseit. Az övén beszélt Andy rádió adás. Cohen azt mondta, hogy szereti Seacrest. És megismételte ezt az érzést a The Hollywood Reporternek adott közelmúltbeli interjújában: „Ez egy rosszindulatú megjegyzés volt semmiről, aminek valójában köze volt hozzá. Az Utazásról volt szó. Valójában a Journey jelenlegi iterációja után mentem. Mert én nagy Steve Perry-rajongó vagyok.” A múlt hónapban a Variety arról számolt be, hogy Chris Licht, akit februárban a CNN elnökévé és vezérigazgatójává neveztek ki, tájékoztatta a munkatársakat a CNN átdolgozott megközelítéséről a szilveszteri műsorokkal kapcsolatban.

Szerkesztő Választása