Láttad ezt a fényképet Russell Wilson ? Zavartan néz egy blackjack asztalnál egy Las Vegas-i kaszinóban. A snap vírusos lesz. A Denver Broncos hátvédje nem játszik vasárnap, így van ideje egy szerencsejáték-hétvégére.

A Fox Sports NFL közösségimédia-fiókja megosztott egy fotót a jól öltözött Wilsonról, aki egy asztalnál üldögélt, és úgy néz ki. Valószínűleg elfelejtette, hogy ászokat és nyolcasokat kell osztania. A felirat? – Mindannyian ott voltunk, Russ!

Russell Wilson határozottan nem gondolta, hogy a karácsony előtti hétvégén szerencsejátékkal fog játszani, mivel új csapata összeomlott és leégett az NFL-ben. Talán múlt vasárnap érte el a mélypontot, amikor a Wilson’s Broncos 27-0-ra alulmaradt a Kansas City Chiefs mögött. Wilson segítette őket a gyülekezésben , de a feje a gyepnek csapódott a negyedik negyedben. Wilson agyrázkódással húzták hiszen csapata 34-28-ra kikapott. Pénteken azonban tisztázta az NFL agyrázkódási jegyzőkönyvét.'Szervezetként úgy döntöttünk, adunk neki még egy hetet, hogy felkészüljön, hogy készen álljon a Los Angeles Rams-re' - mondta Nathaniel Hackett, a Denver edzője. mondta újságíróknak . „Russ az egyik legnagyobb versenytársunk ebben a játékban. Ő hihetetlen. Tájékoztattuk a döntésről. Nem örül neki; kint akar lenni és játszani. Nagyon-nagyon versenyképes, mint mindannyian tudjuk, és ezért a csapatért szeretne versenyezni, és kint lenni.

„Mi, mint szervezet, az egész héten át folytatott megbeszélések és beszélgetések után úgy döntöttünk, hogy ez a legjobb a szervezetünknek, Russellnek pedig az a legjobb, ha kitartja őt” – mondta Hackett. „A csúcstól az aljáig beszéltünk erről. (És) minden egyes dolgot megvizsgáltunk, és csak szeretnénk még egy hetet adni neki, hogy felkészüljön.”

Fogadunk, hogy Wilson valószínűleg szuper versenyképes a blackjack asztaloknál is. Mivel a Broncos az inaktív listára helyezte, a denveri QB azt tehet, amit akar a protokoll törlése után. Brett Rypien kezd a helyén az Arizona Cardinals elleni hazai meccsen. Russell Wilson visszatér a kezdőbe a Rams elleni karácsonyi meccsen.

Vagy Wilson Vegasban marad. Csak viccelünk, mert olyan volt ez a szezon . A holtszezonban csapatot váltott. A Seattle Seahawks rajongói pedig annyira el voltak keseredve, hogy kifeketítették a nevét a szuvenírmezeikre, és kifütyülték az évadnyitón.

Eközben Tyler Lockett, Wilson régi vevője Seattle-ben, látszólagos lövést vett régi QB-jénél a szezon közepén. „Azt hiszem, a legnagyobb dolog az, hogy elképesztő, hogy mit érhetünk el, ha senkit sem érdekel, hogy ki kapja az elismerést” – mondta Lockett, anélkül hogy megemlítette Russell Wilson nevét. Még az új csapattársai is felugrottak a kupacra.

És nem ez az első alkalom, hogy a közösségi média megpörkölte őt ebben a szezonban. Russell Wilson még október végén úgy döntött, hogy nyolcórás londoni repülőútja során folytatja egy gyengéd combizom rehabilitációját. Miközben csapattársai aludtak, Wilson négy órán keresztül térdhajlításokat végzett.

Ki tudja. Talán Vegasban forgatta a szerencséjét.

Szerkesztő Választása