Úgy tűnik, mintha a Pabst Blue Ribbon tagja lenneközösségi médiaa csapat egy kicsit túl jól szórakozott a Twitteren nemrég. Azóta a népszerű sörmárkának meg kellett próbálnia megfordítani ezeket az akciókat néhány jó közkapcsolattal.

A PBR hétfőn tweetelte: Nem iszol idén januárban? Próbálj meg szamarat enni!

Pabst Blue Ribbon ellentmondásos tweet

Nem sokkal a Twitter közzététele után a cég állítólag törölte a bejegyzést. Az eredeti tweeten kívül, aki közzétette az üzenetet, az embereknek is válaszolt. A válaszok olyanok voltak, mint az anyukád.Egy ügyfél konkrétan megkérdezte, PBR vagy segg? Mi a különbség? és megkapta ezt a választ, amivel az anyjukat is bevonta a dologba. Egy másik személy kommentálta, szerintük ki állhatott ennek az egésznek a hátterében. A Pabst Blue Ribbon agresszív, új közösségi médiakampánnyal készül az új évre. Vagy egy elégedetlen alkalmazott, akinek még mindig megvan a jelszava.

Bár egyesek az egész Twitter-interakciót megdöbbentőnek, ugyanakkor kissé szórakoztatónak találták a vezető szerepbena cégegyáltalán nem érzett így.

Nick Reely, a PBR marketingért felelős alelnöke kiadta a nyilatkozat az Adweeknek. Kijelentette, hogy ez a tweet egy személytől származik, és a cég folytatjakezelni a kérdéstbelsőleg.

Elnézést kérünk legutóbbi tweetjeink nyelvezetéért és tartalmáért. A szóban forgó tweeteket az egyik munkatársunk írta rossz megítéléssel. Ezeknek a tweeteknek a tartalma semmiképpen sem tükrözi Pabst és munkatársaink értékeit. Az ügyet belsőleg kezeljük, és eltávolítottuk a tweeteket a közösségi platformjainkról – jelentette ki Reely.

Most a Pabst Blue Ribbonnak vissza kell építenie repertoárját a Twitteren. Eddig a cég csak egyszer tweetelt az eset óta, és úgy tűnik, hogy lassan haladnak. A tweet csak annyit mondott: Beer.

Az embereknek van képernyőképe a régi tweetről, de továbbra is használják az új tweetek megjegyzéseiben.

Rossz sör, jó üzenet

Még áprilisban a New Belgium Brewing úgy döntött, hogy szándékosan kiad valamit, ami nem túl jó ízű.

A cég azonban céltudatosan tette ezt. A cég kiadta ezt az új sört, a Torched Earth Ale-t, annak szemléltetésére, hogy az éghajlatváltozás milyen hatással lesz a söriparra hosszú távon. Ez a coloradói sörfőzde nagyon alacsony minőségű alapanyagokat használt a normál alapanyagok helyett. Ezek az összetevőksörgyártó cégekesetleg használni kell a jövőben.

Alapján ABC 7, a sör egyik fő összetevője kikerült. Az ízletes friss komló helyett a New Belgium komlókivonatokat, valamint pitypangot használt a sörfőzethez.

A lényeg egyértelmű. Az éghajlatváltozás továbbra is hatással lesz az élet és az üzleti élet számos területére, még a söriparra is.

A New Belgium Brewing számára már megteszik a lépéseket, hogy megpróbálják megmenteni a sört – és a Földet. A cég legnépszerűbb söre, a Fat Tire valójában az első hitelesített szénsemleges sör.

Szerkesztő Választása