Ahogy a világ gyászolja Elvis Presley lányának hirtelen elvesztését , Lisa Marie Presley, volt férje, Nicolas Cage érzelmes nyilatkozatot adott ki a haláláról.

Egy nyilatkozatban A Hollywood Reporter , Cage úgy írta le Presley halálát, mint ami pusztító volt számára. „Lisa a legjobban nevetett mindenki közül, akivel valaha találkoztam” – magyarázta. „Minden szobát kivilágított, és én megszakad a szívem. Megnyugvást találok abban a hiszemben, hogy újra találkozott a fiával, Benjaminnal.

Cage és Presley 2002 augusztusától 2002 novemberéig házasok voltak. Cage végül beadta a válókeresetet, és 2004-ben véglegesítették. Hozzáférés a hollywoodi jelentésekhez hogy miközben a házasság végéről beszélt, Cage kijelentette: „Szomorú vagyok emiatt, de eleve nem kellett volna összeházasodnunk. Nagy hiba volt.”Noha Presley kijelentette, hogy ő és Cage is „jól beszélnek a szavakkal”, a kapcsolatnak voltak jelentős kihívásai. „Igen, nem egészen odáig jutottunk” – ismerte el. „Tulajdonképpen nem tudtuk, hogy vannak ilyenek, hallottam, hogy leütöttek, nem volt semmi fizikai, verekedés vagy ilyesmi, nagyon drámaiak voltunk, ez az egész, soha nem értünk oda, de úgy gondoltuk, megtehetnénk, ha megtartjuk. megy úgy, ahogy voltunk.”

Presley hozzátette, hogy a kapcsolat egy szar volt. „Ez egyfajta nemzetisége annak, ahogyan külön-külön mindketten vagyunk” – magyarázta. 'Tehát ha van két ilyen erő együtt, az egy tornádó.'

Nicolas Cage egyszer felidézte, hogyan találkozott először Lisa Marie Presley-vel

Az Access Hollywood szerint Nicolas Cage egyszer elárulta Barbara Waltersnek, hogyan találkozott először ő és Lisa Marie Presley. A duó egy mozgalmas bulin volt.

„Bemegyek egy buliba, és nem tudom, kivel fogok találkozni” – emlékezett vissza Nicolas Cage, amikor először találkoztam Lisa Marie Presleyvel. 'És ott áll ez a gyönyörű lány a nappali közepén, rajta ez a rövid bőrszoknya és ez a bolyhos kabát, és felnéz rám ezekkel a nagy, gyönyörű, lelkes szemekkel, amelyek úgy néznek ki, mintha szomorú történetet kellene elmesélniük, és Csak azt mondtam: „Ó.” Megdöbbentett.

Cage ezután azt mondta, hogy ő és Presley beszélgettek és megismerkedtek a partin. „Mókás, igazi petárda, és úgy mondja el, ahogy van” – folytatta Cage. Lisa Marie Presley azt is elmondta az Access Hollywoodnak, hogy ő és Nicolas Cage Johnny Ramone születésnapi partiján találkoztak. A duó eltalálta, és pár évig randevúztak, mielőtt összeházasodtak.

Cage azonban azt is elmondta Barbara Waltersnek, hogy a házasság nem az volt. „Gyakran, amikor két nagyon erős ember van, akik saját személyiséggel rendelkeznek, és meglehetősen intenzívek, néha nehezen tud kapcsolódni. Szomorú, és minden nap hiányzik. És néha azt kívánom, bárcsak ne siethettük volna el a házasságot, néha pedig sajnálom, hogy elsiettem a válást, de úgy tűnt, ez nem fog változni.”

Szerkesztő Választása