Egy vad szarvas a közelmúltban nehéz helyzetbe került, miután csapdába esett egy bankautomata előcsarnokában, amint egy falka dühös kutya elől menekült. A most- vírusos videón a szarvas látható, amint tehetetlenül próbál kiszabadulni szokatlan környezetéből.

Ban,-ben vad videó , látjuk a szarvast, amint a bankgépházba zárva találja magát, miután egy falka dühös kutya üldözi őt abba az irányba. A videón a szarvas látható, amint teljesen megzavarodott, sőt össze is zavarodott. Kétségbeesetten próbál kijáratot találni a furcsa épületből.

A pánikba esett állat ugrálni kezd, minden menekülési lehetőséget keresve. Végül az erdészeti osztály tisztviselői léptek segítségül. Sikerült megnyugtatniuk a szarvast, és eltávolítani az ATM előcsarnokából. A tisztviselők később visszaengedték a szarvast a vadonba… és messze minden más ATM-től!Ez a szarvas az ATM-előszoba üvegfalai között csapdába esett egészen más forgatókönyv, mint amit nemrég Kaliforniában láttunk, amikor egy szarvasfalka tréfálkodik az óceán hullámaiban.

Néhány kaliforniai szarvas ritka „parti napot” tölt el a szörfözésen az ikonikus kavicsos strand közelében

A ritka videón az állatokat láthatjuk ahogy a szörfözésben játszanak a kaliforniai Monterey-part mentén. Az Videoklip bemutatja az állatokat, amint futnak a tengerparton, és élvezik a szörfözésben és a homokban töltött napot. Kicsit borús és hűvös napnak tűnik. Nem ideális ember strandolóknak, de valószínűleg ideális feltételek játékos szarvasoknak!

Ezek a hűvösebb hőmérsékletek és a szürkés égbolt kényelmesen hűvös napot biztosítanak a szarvasoknak a vízben való játékhoz. Néhány állat még tovább is megy a játékban, beugrál a szörfözésbe, és oda-vissza kergeti a hullámokat a tengerparton.

Az imádnivaló videófelvételen egy kis szarvascsoport látható a vízben. Először három vagy négy állatot látunk egyenesen az óceán partja felé futni. Aztán a csoport még nagyobb lesz, ahogy egyre több állat csatlakozik a mulatsághoz. Futni a homokos tengerparton, megmártózni a vízben játék közben.

'Egész életemet itt éltem' jegyzi meg Liz Selbicky aki megörökítette a szokatlan látvány felvételét. '[De] soha nem láttam szarvast így tréfálkozni az óceánon keresztül.'

Szerkesztő Választása