Nem a várt hívást, Robert Griffin III kapja a hírt, hogy felesége, Grete Šadeiko a Fiesta Bowl adás közepén vajúdott.

Az adás során Robert Griffin III-ast látják a telefonban, miközben a többi bemondó a pályán történtekről beszélget. Az egykori NFL hátvéd arca felragyog, amikor megtudja, hogy felesége vajúdott. – Elnézést, srácok – jelenti ki Griffin. 'Mennem kell. A feleség vajúdik.'

A többi bemondó gratulál Griffinnek, és azt kiabálja: „Menjünk!” Griffin ezután a Twitteren osztotta meg a videót, és ezt írta: „A FELESÉG MUNKÁBAN VAN!!!!!!”Robert Griffin III és Šadeiko 2016-ban váltak romantikus kapcsolatba, és 2018 márciusa óta házasok. A legújabb szerzemény mellett a párnak két lánya van. Griffinnek van egy lánya is volt feleségével, Rebecca Liddicoattal. Griffin és Šadeiko bejelentett a terhesség a nyáron. Egy másik lányt várnak.

Miközben beszél EMBEREK nemrég Robert Griffin III felesége nyitotta meg, mennyire izgatottak az új baba miatt. „Érzelmileg most izgatott és szorongó vagyok” – ismerte el. „Tudom, hogy gyorsan közeleg a lejárati dátum, és a valóság, hogy egy másik kislány is csatlakozik hozzánk, kezd belátni. Nagyon izgatott!”

Azt is elárulta, hogy mostani terhessége alatt nehéz időszakokkal néz szembe. „Fizikailag jobban érzem magam, mint a 25-27. héten. Aztán nagyon fájt a testem, és sok hely fájt. Jelenleg úgy tűnik, hogy minden rendeződött. Normális fájásaim vannak, és egyre nehezebb nem 'kacsázni' séta közben, de egyébként eddig minden rendben van.'

Šadeiko hozzátette: 'Mindennél jobban szeretem a férjemet és a lányaimat, és az, hogy először lehettem anyává, teljesen megváltoztatta az életet.'

Robert Griffin III arról beszél, hogy mennyire „hálás” a feleségének

A múlt hónapban a hálaadás ünnepségei alatt Robert Griffin III az Instagramon arról mesélt, mennyire hálás a feleségéért.

„Minden nap hálát adok Istennek a hihetetlen feleségemért, Greteért” – Robert Griffin III megállapított . „Ő egy hihetetlen nő, akitől alig várom, hogy felébredjek, mert a valóságom jobb, mint az álmaim. Jobbá változtatta az életemet.”

Robert Griffin III ezután azt írta, mennyire hálás, hogy Gretával nevelheti hamarosan négy kislányukat. „Hálás vagyok, hogy lányapa lehetek Reese-nek, Gloriának, Gameyának és a legkisebb húguknak. A lányaink a legkedvesebbek, és mindig megérinti a lelkemet, amikor hazajönnek a „papa” sikolyok. Hálás vagyok a barátokért, a családomért és a sok kapcsolatért, amelyet a földön töltött időm során építettem ki.”

Az egykori NFL-sztár hozzátette, hogy végül Isten megtanította neki és családjának, hogy igazi boldogság születik.

Szerkesztő Választása