NCIS sztárRocky Carroll2008 óta szerepel a műsorban, amikor Leon Vance-ként vendégszerepelt az Internal Affairs 5. évadában. Vance az NCIS igazgatója lett, miután Jenny Shepard az 5. évad végén meghalt, és az elmúlt 13 évben ő volt az igazgató. Valójában hosszabb, mint bármelyik másik két rendező. Biztosan jól csinál valamit.

Ezekben az években rengeteg változás történt a csapatban. DiNozzo, Abby és Ziva elmentek; Ducky már nincs annyiban; és most még Gibbs is elment. Rocky Carroll tudomásul vette ezt a változást, és 2018-ban, a 15. évadban beszélt róla, figyelembe véve, hogy ez milyen hatással van rá mint színészre és Vance-re, mint karakterre.

Azt hiszem, ez hatással van rám, mondta, amikor a sorozatból távozó karakterekről kérdezték, de úgy gondolom, hogy ez nagyon pozitív értelemben, mert azt hiszem, olyan hűséges rajongóink és erős rajongótáborunk van, de már tizenöt évadon keresztül. alkalmazkodunk és alkalmazkodunk. A rajongók határozottan alkalmazkodtak és alkalmazkodtak most, a 19. évadban, amikor Gibbs eltűnt; A legtöbb rajongó nem akarta, hogy ez megtörténjen, de Mark Harmon elállt a kamera elől, hogy a személyes életére és a produkcióra összpontosítson.NCIShelyette.Carroll tovább részletezte, hogyanúj karakterekbefolyásol egy műsort és egy narratívát, mondván, annyi történetet mesélt el, és néhányat többször is elmondott, szóval, ha behoz egy új karaktert, az sok mindent megnyit kreatívan. Szóval számomra élvezem.

„NCIS”: Rocky Carrollnak nincs kedvenc epizódja

Nem csoda, hogy ilyen sokáig szerepelt az NCIS-benA Rocky Carrollnak nincs kedvenc epizódja; egyszerűen túl sokan vannak. 421, egészen pontosan. Mivel rengeteg tartalom közül választhat, amelyek egy részét ő rendezte, nem meglepő, hogy nem tud kedvencet választani. Ez olyan, mintha valaki megkérné, hogy válassza ki a kedvenc gyermekét.

Annyi mindent megtettünk mondta Carroll X feladat . Azt hiszem, tényleg le kell ülnöm és boncolgatnom őket, mert ez olyan összemosódás, mert amikor huszonnégy [epizódot] csinálsz egy évadban, abban a pillanatban, amikor befejezed az egyiket, átmegy a másikba.

Carrollnak mégis van egy kis ötlete; Még mindig emlékszem az első epizódomra [az 5. évad belső ügyei 2008-ban], ahol bemutatták a karakteremet, ami az egyik kedvencem, mondta, és van egy „Knockout” című epizód, ahol először éreztük, hogy a karakterem egy élet, amely túlmutat azon, hogy az N.C.I.S. igazgatója voltam.

Knockout Vance személyes életébe nyúl, amikor meggyilkolják egy barátját. Felkéri az NCIS csapatát a nyomozásra, míg Gibbs jobban megvizsgálja, ki is Vance személyében. A 6. évadból való, Vance az NCIS igazgatójaként indul, és a csapat még mindig óvakodik tőle. De megtudjuk, hogy Vance szeret bokszolni, és évek óta csinálja.

Szerkesztő Választása