Az „NCIS: Los Angeles” sztárjai mindent megtesznek, hogy válaszoljanak a vírusos „Wheels vs. Doors kérdése

Az NCIS: Los Angeles sztárjai a közösségi médiában osztották meg gondolataikat arról, van-e több ajtó vagy kerék a világon.

Az 'NCIS: Los Angeles-i rajongók belefáradtak egy karakter történetébe

Sok különböző karakter tölti meg a tévéképernyőket, amikor a nézők az NCIS: Los Angeles-t nézik a CBS-en. A rajongók minden vasárnap megnézik kedvenceiket.

Az NCIS: Los Angeles sztárjai, Eric Christian Olsen és Daniela Ruah bemutatják az új epizódot, amelyet ők írtak és rendeztek

Jó dolog, hogy az NCIS Los Angeles sztárjai, Eric Christian Olsen és Daniela Ruah beszél erről a közelgő új epizódról a CBS-en.

Az „NCIS: Los Angeles” sztárja, Daniela Ruah rajongói kiakadtak „Abszolút lenyűgöző” díjátadó megjelenése miatt

Az NCIS: Los Angeles sztárja, Daniela Ruah teljesen megölte a vörös szőnyeget tegnap este a Nemzetközi Portugál Zenei Díjkiosztón.

Az NCIS: Los Angeles sztárja, Eric Christian Olsen azt mondja, hogy ő és Daniela Ruah tiszteletreméltó felnőtteknek néz ki az új epizódban

Az NCIS: Los Angeles sztárjai, Eric Christian Olsen és Daniela Ruah láthatóan „tiszteletreméltóbbnak” tűntek a tegnap esti epizódban.

Az „NCIS: Los Angeles” 13. évadának döntője: Mit várhatunk Kensitől és Deekstől?

Az „NCIS: Los Angeles” évadzáró közeledtével a rajongók kíváncsiak, mi vár Kensi Blye és Marty Deeks számára.

„NCIS: Los Angeles”: Miért hivatkozott Deeks Mark Harmon Gibbsére?

Deeks az NCIS: Los Angeles legfrissebb epizódjában hivatkozott az NCIS egykori ügynökére, Leroy Jethro Gibbsre, és azért vagyunk itt, hogy elmeséljük, miért.

Az „NCIS: Los Angeles” sztárja, Daniela Ruah üzenetet küldött a „Kreatív folyamatról” a „Hiatus” alatt

Az NCIS: Los Angeles sztárja, Daniela Ruah egy kis szünetet tartva az Instagramon, hogy megosszon egy üzenetet a „kreatív folyamatról”.

'NCIS: Los Angeles': Lehetséges, hogy Callen Chris O'Donnellje elhagyja a sorozatot?

Chris O'Donnell, az NCIS-től: Los Angeles egy népszerű tévéműsorban a legjobb színészek közé nőtte ki magát. G. Callen kulcsfontosságú a történetekben.

„NCIS: Los Angeles” 13. évad: Mit várhatunk a sorozat 300. epizódjától?

Az NCIS: Los Angeles valamivel több mint egy hét múlva egy hatalmas mérföldkőhöz közeledik, mivel a 13. évad 20. epizódja a sorozat 300. epizódja.

Az NCIS: Los Angeles sztárja, Eric Christian Olsen új szelfiben örökíti meg a forgatás utolsó napját Daniela Rauh-val

Eric Christian Olsen az Instagramon Daniela Ruah színésznővel együtt ünnepelte az NCIS: Los Angeles 13. évadának utolsó forgatási napját.

„NCIS: Los Angeles”: Miért ne számíthatna Linda Hunt-ra a következő évadig

Az NCIS: Los Angeles közeledhet a 13. évad fináléjához, de a rajongók nem számíthatnak Linda Hunt megjelenésére egyhamar.

A vasárnapi „NCIS: Los Angeles” október óta a legnagyobb értékeléseket hozta

Az NCIS: Los Angeles legutóbbi epizódja október óta a legnagyobb nézettséget érte el, vasárnap az éjszakai koronát.

„NCIS: Los Angeles”: Linda Hunt Hetty színésznő visszatér a műsorba?

Az 'NCIS: Los Angeles' rajongói a 13. évadot azon töprengték, hogy Linda Hunt Hetty Lange színésznő visszatérjen, és most megvan a válasz.

Az „NCIS: Los Angeles” sztárja, LL Cool J felfedi a „mantrát”, amivel az anyjától és a nagymamától tanult.

Az NCIS sztárja, LL Cool J hihetetlen életet élt, és úgy véli, hogy az anyjától és a nagymamától származó motiváció ösztönözte őt a sikerre.

„NCIS: Los Angeles”: Mi várható a 300. epizódban Richard Ganttal

Az NCIS: Los Angeles monumentális, 300. epizódja a sorozat két főszereplőjére – Sam Hannára és G Callenre – összpontosít leginkább.

Az NCIS: Los Angeles sztárjai, Daniela Ruah és Eric Christian Olsen kilép a 13. évad forgatásáról

Az NCIS: Los Angeles sztárjai, Daniela Ruah és Eric Christian Olsen izgalmas híreket közöltek a sorozat aktuális évadával kapcsolatban.

Az NCIS: Los Angeles sztárja, Eric Christian Olsen mulatságos elmélete van arról, hogy a CBS miért emelte ki ezt a Kensi-Deeks klipet

Az NCIS: Los Angeles sztárjának, Eric Christian Olsennek van egy mulatságos elmélete arról, hogy a CBS miért döntött úgy, hogy megoszt egy klipet egy közelgő epizódból.

Az „NCIS: Los Angeles” sztárja, LL Cool J jelentkezett a „szuperfan” című valóságshow-ba Shania Twainnel

Az NCIS: Los Angeles sztárjának, LL Cool J-nek egy sorozat jön, amely a legnagyobb rajongóit fogja egymással szembeállítani, hogy esélyt kapjanak egy különdíj elnyerésére.

Az NCIS: Los Angeles értékelései a kétrészes epizódok ellenére is csökkennek

Az érzelmekkel és akciódús kétrészes premier ellenére az NCIS: Los Angeles múlt vasárnap, május 1-jén csökkent a nézettségben.