Majdnem két évtized telt el azóta, hogy láttukNCISAz öregek Michael Weatherly és Sasha Alexander együtt jelentek meg a képernyőn. És bár nem, a szeretett szereplők nem jönnek újra össze semmiféle NCIS-szerep megtorlásra, a két színész találkozott újra Anthony DiNozzo egykori színész legújabb bemutatójának, a Bullnak a forgatásán.

Tony DiNozzo és Kate Todd újra találkoznak a „Bull” forgatásán

Alapján mozi keverék, Michael Weatherly és az egykori Caitlin Todd színésznő ismét összejött, mivel utóbbi rendezte a CBS Bull című sorozatának következő epizódját. A CBS pedig volt olyan kedves, hogy megosszon fotókat a duó találkozásáról, amelyeket megtalálhat itt .

A kiárusítás szerint április 28-án debütál az Alexander által rendezett Bull közelgő epizódja. Opening Up címmel a szurkolók azt látják, hogy Bull hátsérülés miatt kimaradt. Eközben Melissa és Chunk Palmer nélküle indul a bíróság elé. Összességében érdekes epizódnak ígérkezik.Eközben Alexander szerepe az NCIS állandó tagjaként a második évadban véget ért. A régi rajongók soha nem felejthetik el, amikor Caitlin Kate Todd fejlövést készített, és azonnal meghalt, miközben a csapat Ari Haswari terrorista után kutat. A rajongók akkoriban gyászolták távozását, és ma is gyászolják a halálát. Összességében kedvelt karakter volt, és őrülten korai volt az NCIS-ben, hogy egy ilyen népszerű karakter meghaljon.

Az NCIS-től való távozása óta Sasha Alexander más népszerű műsorok epizódjait is rendezte. 2016-ban Kate Todd színésznő rendezte a Rizzoli & Isles című filmet, amelyben szintén szerepelt. Ő követte ezt a koncertet, és rendezte a Netflix YOU című epizódját.

Ami Michael Weatherlyt illeti, a Bull a CBS-en töltött hat év után az idei szezont fejezi be. És amióta 2016-ban elhagyta az NCIS-t, a rajongók most könyörögnek a szeretett színésznek, hogy térjen vissza korábbi tragédiájára.

Miért hagyta el Sasha Alexander és Michael Weatherly az NCIS-t?

Annak ellenére, hogy mindössze két évad fűződik az NCIS-hez, Sasha Alexander Kate Toddja továbbra is a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere. Tekintettel a csapatban betöltött dinamikus szerepére, a rajongók megdöbbentek, amikor karaktere mindössze két évad után meghalt a CBS-en. Így pontosan miért ment el ?

Egy 2012-es interjú során műsorújság , az NCIS egykori szereplője a műsor durva ütemtervének tulajdonította szabadságát. Amikor a kiadóval beszélt, Alexander azt mondta: Az emberek nem veszik észre, hogy egy hálózati műsorban évente 24 epizódot készítenek. Ez évi 10 és fél hónap, napi 17 óra.

Összességében arra a következtetésre jutott, hogy ez kemény.

Michael Weatherly egyszer azt is megosztotta, hogy miért döntött végül a távozás mellettNCIS 13 évad után. A 13. évad végén történt távozását követően Weatherly azt mondta: Nem lehetsz örökké a második helyen [Gibbs csapatában].

Sajnos azonban Gibbs-szelMark Harmonsorozatvezetőként és executive producerként Weatherly's DiNozzo soha nem lesz az 1. számú. Ennek eredményeként azt mondta, hogy ez kezdett kényszerűnek érezni.

Szerkesztő Választása