Az NCIS slágershow 18. évadában több karakter is távozott. Jimmy Palmer (Brian Dietzen) felesége, Breena (Michelle Pierce) volt az egyikük. Pierce-t a rajongók kedvence, Emily Wickersham (Ellie Bishop ügynök) kísérte el. Utóbbi a közelmúltban egy izgalmas terhességi bejelentést tett közzé közösségi csatornáin. Míg Wickersham saját választása szerint távozott, egy cikket Expressz felfedte Pierce végének okát a műsorban.

Alapján Expressz , a műsor 17. évadában a pár kapcsolata megromlott, mivel Palmer munkája gyakran akadályozta a feleségével töltött időt. Palmer következetesen lemondta a Breenával kapcsolatos terveit, ami minden nőt, az orvosszakértő feleségét felidegesítené.

A pár személyes problémái azonban nem vezettek Breena kilépéséhezNCIS. A Expressz A cikkből kiderült, hogy a koronavírus-járvány beköszöntét követően a műsor produkciós csapata az adott évadban a forgatás alatt végig akarta mutatni a vírust. Azt is be akarták mutatni, hogy a vírus milyen hatást gyakorol az Egyesült Államokra és a világra. Ekkor derült ki a műsorból, hogy Breena a COVID-19-ben halt meg.A cikk részletesebben is bemutatta, hogyan villant előre-hátra a 18. évad a múlt és a jelen között. Ily módon bepillantást engedett Breena halálának okaiba. Ezenkívül Kifejezve azt is megosztotta, hogy halálának okát finomabban mondták el. Palmer később tisztítószereket oszt ki, és idegesnek tűnik a COVID-19 kifejezés használatakor.

Dietzen a színésznő távozására reagálva kijelentette: A producerek tudatták velem, hogy azt akarják, hogy a COVID-19 megjelenése elérje csapatunkat. Nem akartak azonban újabb tagot elveszíteni a csapatból.

Míg a karakter hiánya aelőadáshatározottan felkavaró, a rajongók valószínűleg nem vették észre, hogy ez a való életben mennyire befolyásolta Dietzent. A döntés előtt értesítettek, és felkészültem rá, gondolom érzelmileg – mondta egy interjúban. Szórakozás ma este .

Anthony Dinozzo különleges ügynök visszatér az NCIS-hez?

Az NCIS 18. évadában több súlyos veszteség is történt. A műsor rajongói azonban a helyük szélén ülnek, és arra várnak, hogy megtudják a rajongók kedvencének esetleges visszatérését. Július 28-án Anthony Dinozzo különleges ügynök színész,Michael Weatherly, megosztott egy lehetséges visszavágót az NCIS-en töltött idejéből. A színész a poszthoz a következőt írta: #ncis Kamera a király.

Bármit is jelentsen ez. Weatherly látszólag végleg elhagyta az NCIS forgatását a sorozat 13. évadának fináléját követően. Az utolsó cselekményvonalból kiderült, hogy Dinozzo partnere és egykori szerelme, Ziva David valóban életben van. Azt is megtudja, hogy van egy közös gyerekük. Weatherly hosszú időn át tartó szereposztása után Gibbs ügynök sz. 2, a rajongók megszakadtak a szívükből.

És bár a tény megerősítése még nem érkezett meg, a Dinozzo reménységei további nyomokat várnak. Egyelőre türelmetlenül várnak a műsor rajongói, köztük én is. Nagyon várjuk, hogy lássuk a nevetésre késztető, szarkazmusfüggő, különleges ügynököt, Tony Dinozzo nagyon régóta várt visszatérés az NCIS-hez.

Szerkesztő Választása