Mark Harmon híres családból származott. NCIS rajongókvalószínűleg tudja, hogy az apja Heisman-trófeát nyert, és jól ismert sportoló volt.

De tudtad, hogy házasságon keresztül rokonságban áll néhány nagyon híres emberrel? Valójában azt mondta, húga családja segített megváltoztatni az életét.

Mark Harmon Tom Harmon és Elyse Knox színésznő fia. Két nővére is volt, Kristin és Kelly. 1963-ban az akkor 18 éves Kristin hozzáment Ricky Nelson popsztárhoz. Nelson pedig Ozzie és Harriet Nelson fia volt, két ikonikus sztár a televíziózás korai időszakából. Ők ketten szerepeltek a főszerepben Ozzie és Harriet kalandjai . A műsor 1952-66 között futott. Ricky Nelson pedig része volt a szülei műsorának. Nelson aztán énekes lett, olyan slágerekkel, mint Szia Mary Lou! .

Így láthatja, hogy Mark Harmon miért szereti a nővére családját. Szülei is barátok voltak a híres párral, így aHarmonsés Nelsons jóváhagyta a házasságot.

Egy interjúban Felvonulás magazin 2019-ben, Mark Harmon arról beszélt, milyen volt ekkora hírnévre szert tenni a családban. Harmon életmentőként dolgozott, amikor őnőtt fel. És Ozzie Nelson meglátogatta, amikor Harmon a tengerparton volt.

Ültünk a tornyom alatt, és a big band zenéjéről beszélgettünk, mivel Ozzie big band vezetőként kezdte, Harriet pedig énekes volt. – mondta Mark Harmon.

Ozzie Nelson megkérte Harmont, hogy töltse ki a műsorát, Ozzie lányai . Színész nem lehetett ott. Így hát Harmon eljött a díszletre, és Ozzie Nelson körbevezette a hangteret és a vágóhelyiséget.

Ez megváltoztatta az irányt, mondta Mark Harmon. Amikor Harmon végzett a UCLA-n, reklámszakmában kapott állást. Azt mondta, hogy annyi pénzt keresett, hogy vegyen egy kis házat. És a munkája is járt költségszámlával. De a színészetbe ragadta magát, részben Ozzie Nelsonnak köszönhetően.

Kristin és Ricky Nelson (Fotó: Dennis Oulds/Central Press/Hulton Archive/Getty Images)

Mark Harmon egyszer megpróbálkozott a nővér fiának felügyeleti jogával

Nővére és Ricky Nelson lánya, Tracy született, miután összeházasodtak. Tracy Nelson is színésznő lett. Sztárja volt Négyzet alakú csapok, amely Sarah Jessica Parker karrierjét is elindította. És szerepelt a filmben is Dowling atya rejtélyei , amelyben Tom Bosley szerepelt a filmből Boldog napok . A párnak ikrei születtek, Gunnar és Matthew, akik megalakították a csoportot, Nelsons.

De Kristin és Ricky Nelson zűrzavaros kapcsolata volt házasságuk végére, 1982-ben. Mark Harmon segített a nagyhúgának bejutni a rehabilitációba, hogy kezelje függőségi problémáit.

Ő mondta Emberek magazin A bátyámon kívül senki nem tudott volna rábeszélni, mert megbíztam benne. Egy hang azt mondta bennem: 'Egyszer az életben, hadd segítsen valaki.'

Tragikus módon Ricky Nelson 1985-ben repülőgép-szerencsétlenségben halt meg. 1985-ben Mark Harmon és felesége, Pam Dawber Ricky és Kristin Nelson legkisebb fia, Sam ideiglenes felügyeleti jogát kérte. Mark Harmon már akkor vigyázott Samre, aki akkor 12 éves volt, amikor őrizetbe vételt kért.

Sajnos Kristin Nelson 2018-ban meghalt. 72 éves volt.

Ban,-ben Felvonulás Mark Harmon az unokahúga és három unokaöccse iránti szeretetéről beszélt. Kapcsolatukat ajándéknak nevezte.

Szerkesztő Választása