Mert NCIS a sztár, Gary Cole, egy krimiben játszani nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Csakúgy, mint minden szerepet, ennek a lehúzásának trükkje a normális szereplés.

A legtöbb filmes munka valós beszélgetéseket és viselkedéseket tükröz. És ez igaz az eljárásokra is. De a bűnüldözés természetéből adódóan ez azt jelenti, hogy a színészek hihetetlenül gyorsan szavalják a soraikat. És bizonyos esetekben a nehéz nyelvezet más nyelvnek tűnhet. A sztárok tehát különösen nagy kihívást jelentenek ebben a műfajban.

De Gary Cole számára az NCIS-munka csak második természet. A szakmában eltöltött közel négy évtizeddel szinte minden filmet és sorozatot tökéletesített. És mint minden drámának, a procedúrákon való munkának is van egy speciális technikája.A trükk nem annyira a memorizálás, mint az embernek maradás vele, – mondta a CBS magazinnak Néz . Hatalmas mennyiségű kifejtést visz magával, tényekkel, nyomokkal és változó részletekkel. Megpróbálja ezeket a falatokat a valós viselkedésbe beépíteni, hogy ne úgy tűnjön, mint egy robot, aki a képernyő alján végigfutó kúszást mond.

De ami még fontosabb, Gary Cole túlzottan az övére koncentrál NCIS karakter megjelenés legális. A színész minden epizódban gondoskodik arról, hogy Parker egy normális srácnak tűnjön, aki történetesen egy magas szintű különleges ügynök.

Büszke vagyok arra, hogy Parkert úgy hangoztatja, mintha tudja, miről beszél, miközben normálisan viselkedik is – folytatta. Ez kihívás lehet, különösen, ha a csapatszobában vagyunk, és négyen bonyolítanak bonyolult párbeszédet. De működik. Megvan az oka annak, hogy a műsor 19 éve megy.

Hogyan ugrott Gary Cole az „Office Space”-ből az „NCIS-be”

A valóságban azonban Gary Cole titka az NCIS-ben és minden más szerepben a tapasztalat. A színész vígjátékokkal kezdett foglalkozni. Leghíresebb karakterei közül néhány innen származik Irodatér , T alladega éjszakák , és Kidobós . Több díjat is nyert Kent Davisonként nyújtott vidám munkájáért Veep .

Ám míg az emberek azt gondolhatják, hogy lehetetlennek tűnik az ugrás a nevetésből az érzelmi zűrzavarba, Cole másként gondolja.

Őszintén szólva, ezt úgy hívják, hogy 40 éve dolgozom színészként – ismerte el Cole. Vígjáték és dráma között számomra nincs különbség. Ha egyikben sem vagy felkészülve, vagy túl keményen próbálkozol valamelyikben, akkor kész.

Mit tesz tehát a sztár annak érdekében, hogy a tökéletes erőfeszítést tegye? Talál egy horgot.

Bármelyik karaktert is játszom, mindig ugyanaz – osztotta meg Gary Cole. Találsz egy horgot, amely elhozza az általad alkotott világot, kényelmesebbé válik, és reméli, hogy az emberek kapcsolatba lépnek egymással.

Szerkesztő Választása