Az elmúlt napokban az NBA gyászolta a TNT műsorvezetőjét, Ernie Johnsont és családját.Johnson fia, Michael, október 29-én, pénteken elhunyt.

Michael mindössze 33 éves volt a halálakor. Élete során Duchenne-izomdystrophiában szenvedett. Ez az egészségügyi állapot súlyos légúti problémákhoz vezet.

Ernie Johnson és felesége, Cheryl Romániából fogadta örökbe Michaelt MA . 1991-ben a Johnson család tagja lett. Ekkor még csak 3 éves volt. A következő években Johnson beszélt az örökbefogadásuk történetéről. Arról is beszélt, milyen áldás volt Michael családjuk számára.Nem sokkal Michael közelmúltbeli halála után az NBA a TNT-n megosztott egy felvételt, amelyen Johnson fia örökbefogadásáról beszél. A népszerű kosárlabda televíziós műsor november 2-án egy tweetben osztotta meg Johnson szavait. Megjegyzései egy 2019-ben elmondott beszédéből származtak.

Amikor úgy döntöttünk, hogy örökbefogadással bővítjük a családunkat, (Cheryl) Romániába ment, nem sejtve, hogy mi fog történni, kit fog visszahozni, ha valakit visszahoz. Esélyt akartunk adni néhány gyereknek, ami neki nem volt, vagy neki nem volt, aNBA a TNT-nhost megosztott.

Cheryl ott találkozott először Michaellel. Valójában Michael volt az első gyermek, akivel Cherylnek lehetősége volt találkozni.Ernie Johnsonazt is elmondta, hogy a történet, amit a feleségének meséltek a fiatal fiúról, az volt, hogy csecsemőként egyedül fedezték fel egy parkban. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor Michael kint volt. 3 évesen nem tudott beszélni és járni.

Amikor a fiáról beszélt, Ernie Johnson, az „NBA a TNT-n” azt mondta: „Mindenkiben van érték”

Cheryl Michaelről kérdezett, de az árvaház egyik alkalmazottja arra biztatta, hogy válasszon másik gyermeket örökbe fogadni. Tudod, mit mondott Cherylnek? „Ne vedd el ezt a fiút, nem jó” – mondta Ernie Johnson is.

Cheryl felhívta a férjét, és elmagyarázta a helyzetet. Emlékszem, amit a feleségem mondott a telefonban, hogy ez a fickó sokkal több, mint amit el tudunk fogadni, de nem tudom elképzelni, hogy életem hátralévő részében azon tűnődjek, mi történt azzal a szőke hajú fiúval abban az árvaházban,NBA a TNT-nműsorvezető is felidézte.

Johnsonék úgy döntöttek, hogy Michaelt a családjuk részévé teszik. Csak miután az Egyesült Államokban élt vele, diagnosztizálták Duchenne-izomdystrophiával. Természetesen Johnsonék gondoskodtak arról, hogy a legjobb ellátásban részesüljön. Michael lélegeztetőgépet és tolószéket használt a levegővételhez.

Nemcsak a családja szerette. Például a Georgia-i gimnázium diáktársai is szerették. Népszerű volt, mert azt mondta másoknak: Szeretlek is.

(Michael) többet tett élete ezen a pontján, és több emberre volt hatással, mint amit valaha is remélni tudtam volna, mert mindenkiben van érték – mondta Ernie Johnson 2019-ben. , lehet más erőssége, más gyengesége és ilyesmi, de mindig van értéke. Megtalál.

Szerkesztő Választása