Big Sky hivatalosan visszatért, és a rajongóknak kérdéseik vannak. Számos új karakterrel az emberek nehezen követték nyomon, hogy ki kicsoda. Az ilyen sok szereplős epizódokkal szinte úgy tűnik Trónok harca . Egy rajongó Twitteren azt írta: Ki az Allen? Ki volt a két srác utána? Ki az a haver a börtönben? Ki az apja? Ronald kivel randevúz? Úgy tűnik, mások izgatottak, hogy új arcokat látnak a keverékben.

Szóval minden további nélkül íme az új arcok:

Alan, az emberkereskedő

Cassie és Jenny hamar rájönnek, hogy amit hagyományos belügynek gondoltak, az egyáltalán nem az. Úgy tűnik nekik, hogy Alan kereskedett valamivel, de mit? Alan végül megöl egy bérgyilkost, a Csigát, de Csiga barátja bosszút áll. Jenny megöli The Snails Boyfriendet, és megmenti Alant, hogy kiderüljön, feketepiaci telivér spermával kereskedik (jajj!).Arthur, Scarlett és Phoebe

Ronald háttal, új névvel, barátnővel és frizurával. Barátnője, Scarlett kisbolti eladóként dolgozik. Scarlettnek van egy lánya, Phoebe és egy nővére, Mary, aki gondot okozhat Arthurnak, és azt mondja, hogy felismeri őt.

Nem valószínű, hogy Ronald/Arthur teljesen megváltozott vagy megreformálódott. Egy ponton rászánja magát, hogy uralkodjon késztetésein. Ez aggasztó, tekintve, hogy egy gyerek közelében van.Jerri, most recepciósként dolgozik, folyamatosan nyugtalanító hívásokat kap Dewell & Hoyt, és esküszik, hogy Ronaldtól származnak.

Mark Lindornak a „Big Sky” rajongói gyanúsak

Ha Mark Lindorról van szó, Big Sky rajongóinak és szereplőinek egyarántgyanakodva reagált. A feltételezett amerikai marsall megjelenik Helenában, és azt mondja, Ronald ügyén dolgozik. A nők nem fogadják jól az érkezését. Fennáll a gyanú, hogy nem az, akinek mondja magát. Érthető, ha figyelembe vesszük, hogy Lindor különösen furcsának tűnik. Míg egyes rajongók úgy gondolják, hogy jót akar, mások egy cseppet sem bíznak benne. Még a műsor executive producere, Ross Fineman is elmondta Entertainment Weekly , nem bízhatunk senkiben.

Blake Kleinsasser és a család

Blake Kleinsasser Jenny ex-e, aki börtönben van, mert megtámadt egy férfit, aki az apjának, Horstnak dolgozott. Horst nem napsugár. Ő egy fanyar és agresszív ember, aki azt próbálja eldönteni, hogy halála után melyik gyerekére hagyja a farmját. Blake az első a sorban, és van néhány testvére, akik szintén örökölhetik a tanyát.

A legtöbb rajongó egyetért abban, hogy a Kleinsasser család enyhén szólva is furcsa csapat. Blake kijut a börtönből, és Horst veszi fel. Érdekes lesz látni, hogy Blake és a Kleinsassers többi tagja hogyan fog bele az évad hátralévő részébe. Big Sky .

Jenny eközben felfedezi, hogy Rand Kleinsasser methot főz egy trailerben. Késsel hadonászva üldözi, amíg bele nem esik egy tehéntetemek halomába, és Rand hátborzongatóan elmosolyodik.

Hol lehet megnézni a „Big Sky” című filmet

Jövő hétig pedig a rajongók leülhetnek minden égető kérdésükkel. Mit csinál Ronald ezután? Ki vitte el Cassie-t? Lindor tényleg az, akinek mondja magát? Ha nem tudja, hol nézze meg, Big Sky Premier kedd este az ABC-n 21:00-kor Eastern. És ha még nem érted a legfrissebb híreket, az ABC-n vagy a Hulu-n keresztül utolérheti.

Szerkesztő Választása