Valóban ajelentős sporteseményha nem fut be valaki? A 2020-as Európa-bajnoki csatár most vasárnap megkapja a választ.

És a válasz: nem, nem igazán! Amióta a szurkolók visszatértek a sporteseményekhez, mindenféle bohóckodást láthattunk a szurkolók részéről. Függetlenül attól, hogy az emberek megdobálják az ételt az NBA-mérkőzéseken, vagy ökölharcba keverednek az MLB-meccseken, ez az elmúlt néhány hónapban állandónak tűnik.

Nincs ez másként a tengerentúli barátaink esetében sem. Ahogy július 11-én véget ér a 2020-as Európa-bajnokság, akadtak vad pillanatok, de ez idáig nem volt az a gyorsasági és esztelen srác, aki a pályára futott volna. Azaz Anglia–Olaszország döntőjéig a Wembley Stadionban.De az ottani emberek és a futballrajongók szerte a világon végre kaptak egy labdarúgót a 2020-as Európa-bajnokságon. Nos, technikailag egy második, de ennek az embernek a meccsbe való sprintje sokkal szembetűnőbb. Vigyázz magadra.

Ahogy a fenti videón is látható, a férfi körülbelül a felezővonalnál ütközik a pályára. Szinte azonnal a videóban jhe egy őrre helyezi a mozdulatokat. Aztán elszalad mellette, átugrik és átlök egy másik őrt, és valahogy megszökik attól, hogy megbirkózzanak. Nos, legalábbis kezdetben.

Végül a 2020-as Európa-bajnokság csatára úgy dönt, hogy jóllakott, és megengedi, hogy a gárdák elfogják. Az angol futballrajongók élvezték a bemutatót, ahogy hallani is lehet, Ole! valahányszor hiányozni kezd egy embernek. Amikor megszólítják, a rajongók kiabálnak.

Mindent összevetve, az Ön tipikus szurokinváziója.

Anglia, Olaszország kiállása a 2020-as Európa-bajnokságon a Streaker megszakítása előtt

Az Eb, amelyet technikailag UEFA labdarúgó-Európa-bajnokságnak neveznek, vitathatatlanul akkora futballtorna, mint amilyent azVilágbajnokság. Négyévente játszanak a világbajnokságok között, a tornán nyilvánvalóan Európa egésze szerepel.

Az előfutamok után hat csoportban 24 csapatos lett a mezőny. Ezen kívül 16 csapat lépett a kieséses szakaszba. Olaszország és Anglia végigküzdötte ezeket a fordulókat, hogy bejusson a döntőbe, ahol a 2020-as Európa-bajnokság továbbjutója jön be.

Anglia és Olaszország könnyekkel küzdött a döntőbe jutásért. Olaszország 2018 szeptembere óta nem veszített meccset, ami őrültség, míg Anglia csak egy gólt kapott a 2020-as Európa-bajnokság utolsó meccsén Olaszország ellen.

Míg Olaszország nevéhez fűződik egy Európa-bajnokság, azt 1968-ban nyerték meg. Anglia még soha nem nyerte meg a tornát, egyetlen jelentős nemzeti versenytrófeáját az 1966-os világbajnokságon szerezték meg.

Azok számára, akiket összezavarhat az Euro 2020 név, a torna úgy döntött, hogy megtartja az év nevét, miután tavaly nyáron a COVID-19 miatt törölték. Ez valamennyire egységesen tartja a dolgokat, hiszen a következő Eb-t 2024-ben játsszák.

Szerkesztő Választása