Nézd meg Ravin's R500E-ként Nyílpuska az első íj, amely több mint 500 FPS-t ér el ebben a fantasztikusan valószerűtlen ATA-felfedezésben.

Irreális. Dave of Ravin Crossbow csatlakozik a Lancaster Archery Supply-hoz a 2021-es ATA-n. Bizony, a műsor idén nagyon más, mert afolyamatban lévő járvány, de ha a virtuális műsoruk nyújtott valamit: ez a felfedés. #ATA2021 Virtuális Show stand

A vadonatúj R500E egy vadállat. Dave rögtön kijelenti, hogy Ravin legújabb számszeríja az első olyan íj, amely 500 FPS feletti sebességet ér el. Igazán .Nem arról van szó, hogy bármilyen sebességgel „legfeljebb” reklámozzuk. Garantáljuk, hogy az íjjal 500 FPS-t fog lőni – teszi hozzá Dave. Innentől további lenyűgöző funkciókat részletez, amelyeket az R500E-től várhatunk, beleértve a kettős csavarhajtású „Versadrive Cocking System”-et. Dave szerint ezzel bármikor fel- és lehúzhatod a számszeríjat… Nincs szükség kakasszíjra.

Az R500E kompatibilis a Ravin új elektromos kakas motorjával is, ami óriási. Lehetővé teszi a számszeríj fel- és felhúzását egy gomb megnyomásával.

Ha ez nem lenne elég, ez a Ravin valaha készült legkompaktabb íja – a valaha készült legkompaktabb íj – folytatja Dave. A 3,6 hüvelykes tengelytől tengelyig felhúzott szörnyeteg beváltja ezt az ígéretét.

Ravin Details R500E számszeríj

Ami a további specifikációkat illeti, a Ravin a honlapján közzétette az R500E teljes sajtóközleményét.

A Ravin HeliCoil® technológiájának megjelenésével a nyilak immár halálos hatótávolságú golyókkal párosulnak, a Ravin pedig a legújabb puskájával kezdi.

De mi is pontosan ez a HeliCoil technológia, amit ők cipelnek? Ravin szerint ez merész eltérés a tipikus számszeríj kialakításától. Amellett, hogy holt-egyenes ütőpontot tesz lehetővé, a Ravins rendelkezik egy Frictionless Flight™ rendszerrel is – a nulla sínsúrlódás érdekében, amely egyébként egy nyílvesszőt megfoszt sebességétől és pontosságától.

Sőt, Ravin megígéri, hogy közvetlenül a dobozból, miután nullázták a céltávolságot, a lövészek folyamatosan elérhetik a 3 hüvelykes csoportokat egy futballpálya hosszában – mindezt a valaha készült legkompaktabb számszeríjjal.

Mindezt a teljesítményt pedig egy számszeríj adja, amely teljesen kihúzva mindössze 6 hüvelyk tengelytől tengelyig. Tehát ez 3,6 hüvelykes felhúzott – és 6 hüvelykes teljesen kihúzott.

Regisztráljon minket.

2021 ATA Virtual Show | Ravin bemutatja az R500E-t

Ha még nem vágyik az R500E-re, akkor az lesz. Nézze meg a teljes ATA-felfedést az alábbiakban, és csatlakozzon kívülálló kollégáihoz, akik lelkesen várják ezt nyílpuska kiadása.

Ez a számszeríj 500 láb/másodperc sebességgel lő, elektromos hajtásrendszerrel rendelkezik, és mindössze 3,6 tengely-tengely szélességben érhető el.

https://youtu.be/GfDemwNQwEA A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: 2021 ATA Virtual Show | A Ravin R500E bemutatása (https://youtu.be/GfDemwNQwEA)

Ravin Crossbows csatlakozott hozzánk az #ATA2021 Virtual Show standján, hogy megvitassák a vadonatúj R500E-t.

Lancaster íjászellátás

Szerkesztő Választása