Próbára tettük – és a Primos SurroundView 270 Hunting Blinde pontosan az, aminek ígérkezik: az Ön új kedvenc vadászvakja.

Az egyik leginkább frusztrálóan ironikus elemevakvadászatmegmutatom vak elhagyhat téged. De mi van, ha a burkolat minden falát és szinte minden centiméterét kilátná? Most beszélünk!

A Primos kifejlesztett egy exkluzív képernyőtechnológiát, amely teljes 270-360 fokos nézetet tesz lehetővé a roló belsejéből – attól függően, hogy melyik modellt szeretné választani. Hogyan valósítják meg ezt a vadászok számára? Mindegyik redőny exkluzív, egyirányú átlátszó falakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy anélkül láthassa a környezetét, hogy észrevenné.A legjobb rész? Valójában működnek. Hogy bizonyítsa, Kívülálló Brandon Chesbro producer prérifarkasvadászat közben próbára tette a Primos Double Bull SurroundView 270-et. Még ha ez a rosszfiú nem is az abszolút tökéletesség (mi az?), a Surroundview – és különösen a 270-es modell – óriási előrelépést jelent minden korábbi vadászvakokhoz képest.

Csatlakozzon hozzánk, és végigvezetjük a Double Bulls hihetetlen SurroundView előnyein és hátrányain. A beállítástól és a funkciótól a hordozhatóságig és az általános értékig mindenre kiterjedünk. Ezen kívül Brandon részletesen elmagyarázza, miért részesíti előnyben a 270 SurroundView-t a teljes 360-as helyett, aminek eredményeként egy profi tipp biztosan segít más vadászoknak dönteni a kettő között.

(tipp: szeretjük ezt a vakot)

Pont üres: ez egy vadászvak, amely minden fronton teljesít. Ezeket a talajredőnyöket úgy tervezték, hogy hatalmas látómezőt biztosítsanak Önnek keresztül a falakat, hogy láthasd a játékot, az Outsider’s Brandon Chesbro elindul. És ahogy sejtheti, ez elég fenomenális.

A tépőzár hiányától kezdve egészen az átlagos vadászig, hogy teljesen egyenesen fel tud állni a vakon belül, minden jelentős mértékben befolyásolja Brandon profi értékelését is. Ezen belül a SurroundView 270 modellt próbára teszi egy egész napos vadászat során, és mint ilyen, hivatalos Kívülálló helyezés – 1-től 5 csillagig – öt kategóriában, minden vadász számára kulcsfontosságú: Funkció , Minőség , Használhatóság , Hordozhatóság , és Érték .

Hogy megy ez az egyes kategóriákban? Nézze meg a teljes áttekintést az alábbiakban ezekre és még sok másra:

https://youtu.be/akEBj2WdLBs A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Áttekintés: Primos Double Bull Surroundview 270 Ground Blind (tipp: szeretjük ezt a rolót) (https://youtu.be/akEBj2WdLBs)

Részletek, részletek: Hogyan működik a SurroundView?

Most, hogy láttad az ismertetőt – hogyan működik pontosan a Primos legújabb vadászredőnye?

Házuk specifikációi szerint a forradalmár SurroundView 270 a Vak vakfolt nélkül. Az exkluzív, egyirányú átlátszó falakkal megépített vadászredőny az egyetlen, amely lehetővé teszi, hogy anélkül lássa a környezetét, hogy észrevenné. Minden SurroundView redőny lehetővé teszi, hogy észrevegye az összes mozgást, amelyet a hagyományos földi redőnyöknél elmulaszt, ugyanakkor ugyanolyan rejtett marad.

Anélkül, hogy a titkot teljesen elárulná, a Primos részletekbe menően apró lyukak ezrei tarkítják az anyagot. Kívül a bütyöknyomat és a természetes fény arra készteti az emberi és állati szemeket, hogy a bütyökre fókuszáljanak, így a lyukak láthatatlanok. A belső oldalon a fekete nyomat és a sötétített belső rész lehetővé teszi, hogy a szeme a lyukakon keresztül fókuszáljon, így jól látható a külső.

Egyszerűen hangzik, de a legtöbb ötletes termék az! Innentől kezdve a SurroundView redőny számos csúcsminőségű funkcióval büszkélkedhet, amelyek bármelyike ​​eladható Kívülálló ezen a kiváló berendezésen:

  Power Hub keretrendszer:Exkluzív Power Hub Frameworkünk kevesebb erőt igényel, és tökéletesen igazítja a rudakat, hogy feszesebb legyen a szövet, és könnyebb legyen felállítani, mint bármely más kerékagy-vadászvak.7 másodperces beállítás:Minden Double Bull földi roló a gyors, egyszerű és csendes beállításhoz készült.Tágas felvételi méretek:A vak oldalának ütközése figyelmeztetheti a játékot. A Primos Double Bull Ground redőnyök bőséges helyet biztosítanak az íjvadászoknak és a fegyvervadászoknak, így kényelmesen, csendesen és stabilan érezheti magát az IGAZSÁG pillanatában.Blind Specifikus IGAZSÁG Camo: A Primos Exclusive TRUTH Camo árnyékok és minták keverékét tartalmazza mélységélességgel, amelyet kifejezetten a maximális elrejtés érdekében terveztek minden talajszinti vadászati ​​körülmény között.

Primos Double Bull SurroundView 270 Hunting Blind – 399,99 dollár

A A 270 Hunting Blind modell ára 399,99 dollár . Ez jócskán több lehet, mint a legtöbb kiskereskedőnél szokásos 99 dolláros vak – de azt kapod, amiért fizetsz. Ez egy olyan termék, amelyet minden sportoló újra és újra használni fog. Úgy tűnik, csekély árat kell fizetni a láthatóság ilyen hatalmas növekedéséért.

 • Méretek: 55 x 55 x 70 hüvelyk
 • Súly: 21 font. táskával
 • 7 áteresztő port
 • 3 maximális betekintési nyílás
 • 3 egyirányú áttekintés a falakon
 • 1 belső fekete fal
 • Legendás Double Bull anyagok és felépítés
 • A TRUTH Camo kifejezetten arra lett tervezve, hogy bármilyen terepen elrejtse a talajredőnyöket
 • Korlátozott élettartam garancia
 • Szabadalmaztatás alatt
 • Kefetartók sorakoznak a tetőn és a lőnyílások alatt, hogy könnyen hozzáadhassanak pálcákat, ágakat és leveleket.

Szeretnéd kipróbálni a SurroundView vadászvakokat?

Mindent összevetve, Brandon Chesbro kívülálló producer mondja a legjobban: A minőségért – a technológia működéséhez, a falak átlátásához – ez garantálja az árát.

További szakértői termékismertetőkért, tippekért, trükkökért és hírekért maradjon a profiknál outsider.com .

Szerkesztő Választása