Luke Bryan vidéki szupersztárjának második hétvégéje Farm Tour 2021 ma este kezdődik Indianában. Először azonban az énekesnő vissza akar vezetni minket az éves rendezvény első hétvégéjére.

Szeptember 9-én, csütörtökön Bryanmegkezdte tanyatúrájátlátogatással a Statz Brothers tejgazdaságban, Marshallban, Wisconsinban. Valójában két éve, 2019-ben meglátogatta a farmot, és felajánlotta a Statz testvéreknek, hogy bármikor visszatérhet játszani.

Ezt követően Luke Bryan ellátogatott a Brown Farms-ba Cedar Rapids-ben, Iowa államban, és a Three Sisters Parkba az illinoisi Chillicothe-ban. Az illinoisi koncert is szeptember 11-ének 20. évfordulójára esett. Ez arra késztette Bryant, hogy vezesse a tömeget aa Himnusz megindító előadása,azoknak a tiszteletére, akik azon a tragikus napon estek el.Most, egy héttel később a country énekes arra készül, hogy tömegeket kápráztasson el éves Farm Tour második hétvégéjére. Bryan egy Week One Recap videóval ünnepelte a turné második felének kezdetét Instagram. Feltette az oldalára a következő felirattal együtt: Egy hétvége le, még egy hátra! Ki jön ki a második hétvégére? #FarmTour2021 #HeresToTheFarmer .

A videóban embereket látunk farokkapaszkodó és kukoricás játékkal egy gazda szántója közepén. Magát Luke Bryant is láthatjuk a színpadon jammelni, ahogy a rajongók lelkesen táncolnak a közönség soraiban. A végén a videó egy gyors áttekintést nyújt a gazda emberekkel teli mezőjéről. Szeretünk zsúfolásig megtelt stadiont látni, de a zsúfolásig megtelt pálya egészen mást jelent.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet Luke Bryan Official (@lukebryan) osztott meg

Tekintse meg Luke Bryan soron következő műsorainak bepillantását és összefoglalóit itt, az Outsiders címen. Ma este az indianai Kingmanben, holnap az ohiói Baltimore-ban, vasárnap pedig a michigani Fowlerville-ben lesz.

Luke Bryan „Finom ajándékot” kap a 2021-es Farm Tour során

Ez nem lenne farmtúra kedvenc farmtermékeink nélkül. Luke Bryan ezt első kézből tudta meg, amikor megkapta a legfurcsább (és legfinomabb) ajándékot a wisconsini Marshallban.

A Farmland Foods egy két láb magas, 25 kilós mellszobrát ajándékozta a countryénekesnek, amely 50 kiló szalonnából készült. Így van, kívülállók. Egy Bryan bacon mellszobor. Nézze meg saját szemével az alábbi tweetben Ország íze.

A szobor hasonlatossága valóban nincs túl messze, mert csak hús. A Taste of Country arról számolt be, hogy az ajándék sajnos nem ehető, mivel a szobrásznak valószínűleg napokba vagy hetekbe telt, mire összerakta a dolgot. Én személy szerint jobban szeretem a baconomat közvetlenül a hűtőből a serpenyőbe (és ropogósan, mint rágósan).

Az üzlet azt is közölte, hogy a Farmland az egyik szponzora Luke Bryan farmtúrájának idén. Hálásak vagyunk az élelmiszeripari vállalatnak, amiért támogatták Bryant a túrán, valamint az összes gazdának, aki a turnéjában részesült. De komolyan, hálásak vagyunk azért is, hogy láthattuk, ahogy Bryan szalonnává válik.

Szerkesztő Választása