Soha ne mondják, hogy a2020-as tokiói olimpiaegy pillanatig sem volt sportszerű, amikor két olimpiai pályasportoló úgy döntött, megosztja az aranyat.

A férfi magasugrásban az olasz Gianmarco Tamberi és a katari Mutaz Essa Barshim döntetlenre végzett. Versenyeiket ugyanazon a szinten fejezték be. Általában ez egy kiugrást igényel a holtpontról való kilépés érdekében. Ez a két olimpiai pálya sportolója azonban úgy döntött, hogy egy kicsit másképp csinálja a dolgokat.

Tekintse meg az olimpiai pálya sportolóinak döntéseit és reakcióit ebben a videóban2020-as tokiói olimpia.Úgy van. Mindkét olimpiai pálya sportolója aranyérmet kapott a férfi magasugrásban tett erőfeszítéseiért. Valóban ez lesz a nyári játékok egyik emlékezetes pillanata. Lehet, hogy még évekig beszélni fognak róla. Ahelyett, hogy még egy kört folytattak volna, hogy megnézzék, ki nyer egyénileg, Barshim és Tamberi nagyjából azt mondta: Jók vagyunk.

Ez még azután is így van, hogy az olimpiai bíró, amint a videón is látható, elmagyarázta, mi következik, miután mindketten holtversenyben végeztek.

A2020-as tokiói olimpiakülönböző okokból egyedülálló volt. Látva azonban, hogy ez a két olimpiai pálya sportolója úgy dönt, hogy aranyérmes lesz, az a könyv.

Egyes kívülállók talán nem értik, miért nem történt kiugrás a döntetlen megtörésére. Mások azonban képesek lehetnek másként tekinteni a helyzetre. Mindkét férfi győztes. A nézők és az olimpiai pálya rajongói is nyertesek.

A 2020-as tokiói olimpia ezüstje lett MyKayla Skinnernek

Az olimpiai pálya versenyén túl a Team USA tornásza, MyKayla Skinner mosolygott, miután ezüstérmet szerzett a női ugrásversenyen.2020-as tokiói olimpia.

Az elmúlt 2 évben és egész tornászkarrierem során annyiszor szerettem volna abbahagyni – írta Skinner legújabb Instagram-bejegyzésében.

Hálás vagyok, hogy soha nem adtam fel, és hogy oly sokan közületek soha nem adtak fel rólam – írta Skinner. Hozzátette, hogy befejezetlen ügyeit Tokióban intézte. Skinner ezen a héten a női egyensúlytartó és talajgyakorlat versenyszámban fog versenyezni.

Skinner után nyugdíjba megy2020-as tokiói olimpia.

Miután nehezen indult Tokióban, többet osztott meg az Instagramon.

A Heartbroken enyhe kifejezés, de büszke vagyok magamra, hogy ide jutottam minden után, amin keresztülmentem. MyKayla Skinner írt. Skinner azt is írta, hogy szerette volna, ha a pontszámai számítanak a csapatnak. De hozzátette, hogy a legjobb tornamunkáit Tokióban végezte.

A tornasport nem volt kegyes hozzám az évek során – írta Skinner. De hálás vagyok, hogy példa lehetek arra, hogy soha ne add fel, és hajszold az álmaidat, bármi is történjen.

Szerkesztő Választása