Legendás karrierje során előszörGeorge-szorosmegnyerte aCMT díj. Sokáig tartott, de végre megtette. Elképesztő belegondolni, hogy ma estig nem nyert CMT-díjat. Azonban ez igaz. Strait szinte mindent megtett, amit country énekesként megtehet. Most hozzáadhat még egy olyan teljesítményt, amely korábban nem volt ott.

Szilárd kategória volt, néhány nagyon érdemes jelölttel. Természetesen a CMT Awards sorsolása az a tény, hogy a rajongók döntik el, ki nyer. Szóval, még szentimentálisabb, ha belegondolunk. Strait erőteljes teljesítményt nyújtott, hogy hazavigye az év teljesítményét. Videóval vette át a díjat távolról vették .

TiszteletéreCharley Pride, CMT mutatott be. A művészek a Pride slágereit adták elő, és hálát adtak a néhai énekes-dalszerzőnek mindazért, amit a műfajért tett. Strait Pride barátja volt. Így hát kiment a színpadra, és erőteljes előadást nyújtott Jár-e valaki San Antone-ba? .

Íme George Strait előadása, amely elnyerte első CMT-díját.

https://www.youtube.com/watch?v=ESNSBxA6Drg A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: George Strait előadja az „Is Anybody Goin” to San Antone-t? | CMT Giants: Charley Pride (https://www.youtube.com/watch?v=ESNSBxA6Drg)

Klasszikus dal a szívfájdalomról és a túlélésről. Ez a dal nagy sikert aratott Charley Pride számára, és Strait ezt tökéletesen megtisztelte előadásával. Ennek a kategóriában voltak nagy nevek, és nagyszerű látni, hogy egy olyan legenda, mint Strait, hazaviheti a díjat. Nem sértődsz meg az újabb tetteken, de okkal ő az ország királya.

Bár nem tudott ott lenni, hogy személyesen elfogadja, tudja, hogy nagyra értékelte, hogy a rajongók kitüntették őt és Charley-t a díjjal. Van még valami, amit George Strait nem tett meg pályafutása során most, hogy CMT-díjat kapott?

George Strait nyerte az első CMT-díjat egy nagy éjszakán

Az este nem csak arról szólt, hogy George Strait megnyerte első CMT-díját. Sok minden történt a három órás műsor alatt.Kelsea Ballerinivendéglátó volt együttKane Brown& Marvel filmsztár Anthony Mackie. Ballerininek otthonról kellett fogadnia a pozitív COVID-teszt miatt. Az otthoni munkáját azonban nagyon komolyan vette.

Az énekesnő remekül teljesített, miközben meg kellett küzdenie azzal, amivel meg kellett küzdenie. Nem lehetett könnyű mindent beállítani és az utolsó pillanatban elvégezni. Azonban sikerült, és az éjszaka nagyon gördülékenyen telt. Az éjszaka egyik másik nagy nyerteseCarrie Underwood volt. Sok mondanivalója volt az év videója elnyerése után.

Természetesen Outsider lépést tartott az éjszakával. A háromórás díjátadó során élő hírek és dolgok voltak a nyertesekről, és mindenről, ami elment. Ügyeljen arra, hogy bármit utolérjen itt lemaradt .

Szerkesztő Választása