A Coachella 2022 folyamatban van, és a tegnapi bemutatón Harry Styles kihozta aCountry zeneikont, hogy énekeljen vele, mindketten flitterbe öltözve, és csillognak a színpad fényei alatt, ő ésShania Twaina You’re Still the One-t adta elő több ezer imádó rajongó számára. A Man! című fergeteges előadással is indultak! Úgy érzem magam mint egy nő!

Együtt ültek le a You’re Still the One duettjére, Twain akusztikus gitárral. A tömeg együtt énekelt, és ide-oda ringatózott Twain és Styles lágy hangjaira; elvégre ez egy könnyű dal, amibe bele lehet ragadni.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Shania Twain (@shaniatwain) által megosztott bejegyzésA dalok között Harry Styles dicsérte Shania Twaint, amiért megtanította énekelni, valamint különleges emlékeket adott neki édesanyjával. Styles szerint Shaniát az autóban énekelte az anyjával, és ez mély zeneszeretetet váltott ki benne. Azt is megemlítette, hogy Shania megtanította neki, hogy a férfiak szemetek. Erről határozottan eszembe jut a kedvenc Shania dalom, a Whose Bed Have Your Boots Been Under.

Shania Twain csatlakozik Harry Styleshez a Coachella színpadon, és azt tervezi, hogy véget vet vegasi rezidenciájának

Shania Twain Las Vegas-i rezidensműsorát játssza, a Let's Go! két évre, annak ellenére, hogy tavaly 30 előadást töröltek a járvány miatt. 2022 lesz az utolsó éve, 16 új dátumot jelentettek be nyáron, hogy véget vessen vegasi futásának. Íme az idei új dátumok:

  • június: 3., 4., 8., 10., 11., 15., 17., 18.
  • augusztus: 26, 27, 31
  • Szeptember: 2., 3., 7., 9., 10

Shania Twainnek ez a második Las Vegas-i rezidenciája, mivel 2012 és 2014 között Shania: Still the One című előadását adta elő a Caesar’s Palace-ban. Gyerünk! ihletet merít régizenei videóiból, és Shania kreatív igazgatóként szabadon megtervezhette a rezidenciát, ahogy akarta. 2019-ben azt mondta az ET Canada-nak, hogy le kell telepednem egy nagyszerű produkcióval, és bulizni kell, szóval egy buli után témázom a műsort. Ideje bulizni!

https://www.youtube.com/watch?v=6BB6rSTPbOI A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Harry Styles és Shania Twain – Still The One (Élő a Coachella Mainstage 2022 Weekend 1-ből) (https://www.youtube.com/watch?v=6BB6rSTPbOI)

A setlist olyan klasszikusokat tartalmaz természetesen, mint a You're Still the One, valamint a That Don't Impress Me Much, és a Whose Bed Have Your Boots Been Under, és sok más, összesen 21 előadásra. A szettet természetesen Emberrel fejezi be! Úgy érzem magam mint egy nő!

Shania a kritika leküzdéséről

Shania Twain első saját albuma 1993-ból senkit nem nyűgözött le; a második albuma, a The Woman in Me feltette a térképre. Az album Grammy-díjat nyert, és több mint 20 millió példányban kelt el. Rajta van a kedvenc dalom, a hangos sírásra. Shania azonban bevallja, hogy a kritikusok nagyon megnehezítették a hírnevét.

Művészként kritizáltak – mondta a Home Now, az Apple Music rádióműsorban. Csodálom, hogy valaha is volt slágerem, amikor most olvastam. Így például az egyik véleményemből származó idézet egy része a következő volt:„Ő Amerika legjobban fizetett körtáncosnője Nashville-ben.Dögös, de tud énekelni? Shania csak egy villanás a serpenyőben? A leghíresebb középső Nashville-ben. Szóval igen, végül mégiscsak slágereket kaptam. Nagyon kielégítő.

Szerkesztő Választása