Egy kortalanReba McEntire, amelyet egy all-star zenészekből álló banda támogat, vasárnap fellépett az Oscar-gálán. Ott volt, hogy elénekelje a film témáját Négy jó nap .

A Somehow You Do dal pedig annyira rátermett volt Reba számára. A dal az akadályok lebámulásáról és azok leküzdéséről szólt. És zseniálisan sikerült egy filmről, amely egy 32 éves nő történetét meséli el, aki édesanyja segítségével kábítószerrel küzd. Mila Kunis és Glenn Close szerepelt a filmben.

Diane Warren írta a dalt, aki korábban McEntire-rel dolgozott. Ez volt sorozatban az ötödik Oscar-jelölése, összességében pedig a 13..Szóval ki lépett fel Rebával? Nem voltak countryzenészek, de ez nem is számított. A Blink 182-es Travis Barker dobolt, Kevin Jonas pedig gitározott. Sheila E is közreműködött az ütőhangszereken, Robert Randolph pedig a pedálacélon. Így néz ki a Rolling Stone leírta az előadás: Reba és Travis Barker: a crossover, amiről sosem tudtuk, hogy szükségünk van rá.

A színházteremben a közönség vastapsot adott.

McEntire pedig pompásan nézett ki. Fekete Dolce & Gabbana ruha volt rajta fémes sávos derékkal. Korábban az esti órákban a Dolby Színház vörös szőnyegén sétált csillogó erdei zöld ruhában. A vidéki díváknak öltözékváltásra van szükségük. A korábbi CSI: Miami sztár, Rex Linn, McEntire kétéves barátja volt a plusz egy. Ők ketten felvillantották a Hook ’em Horns feliratot. Linn nagyon hangos rajongója a Texasi Egyetemnek.

(Fotó: VALERIE MACON/AFP a Getty Images segítségével)

A Variety imádta a megjelenést, tweetelt: Reba McEntire elkápráztat az Oscar-díj vörös szőnyegén. (Határozottan elkápráztatta).

Nem ez volt az első alkalom, hogy Reba McEntire megrázta az Oscart

Ez volt a második alkalom, hogy Reba McEntire fellépett az Oscar-gálán. Először 1991-ben lépett fel. Élete egyik legtraumatikusabb eseménye után napokkal lépett fel. Napokkal korábban egy repülőgép-balesetben a bandája nyolc tagja és legénysége életét vesztette. De McEntire túljutott a teljesítményén. Az I’m Checkin’ Out című dalt énekelte. Ez volt a téma Képeslapok a szélről . Meryl Streep énekelte a filmben, ami lazán Carrie Fisher és Debbie Reynolds életére épült.

McEntire dala nem nyerte el az Oscar-díjat. Az Oscar-díjat inkább Billie Eilish és testvére, Finneas kapta. A James Bond-film témáját énekelték Nincs idő meghalni . Az összes jelölt nagyszerű volt. Beyonce a Beyonce című előadásával nyitotta meg a műsort Richárd király . Egy comptoni teniszpályáról énekelt. A film Richard Williams történetét mesélte el, aki a teniszbajnok Venus és Serena Williams édesapja. Will Smith, mint Richard Williams, elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat.

Bár McEntire dala nem nyert, rajongói izgatottak voltak az előadástól. MINDENKINEK SÍRÜNK – írta egy Reba-rajongó. És a királynő iránti szerelem miatt csupa nagybetűvel írták.

Egy másik ezt írta: Gyönyörű, mint mindig Reba!

Szerkesztő Választása