Általában, ha egy meccsen verekedés tör ki, az az egymással szemben álló csapatok rajongói között zajlik. Ebben az esetben néhánySan Diego Padres rajongókúgy döntött, hogy attól, hogy ugyanabban a csapatban vannak, még nem kell kedvelniük egymást. A Los Angeles Dodgers elleni szerdai meccsen a PetcóbanPark,a verekedő szurkolók egymás mellett ültek, mielőtt fizikailag megmozdultak volna. Bár a küzdelem oka ismeretlen, nyilvánvaló, hogy ez nem a csapat legjobb ütőjéről folytatott vita eredménye.

A környező San Diego Padres-rajongók videóra vették a dulakodást, és közzétették a Twitteren. Eközben a harcoló férfiak körül ülők folyamatosan próbálták távol tartani őket, köztük egy nőt is, aki bátran beállt a két verekedő csoport közé. A videó elejétől fogva úgy tűnt, három férfi az egy ellen. Mind a négy San Diego Padres-szurkoló ököllel és rúgásokkal dobálta egymást, nem törődve azzal, hogy kit üthetnek meg maguk körül.

Amikor a harcosok végül elváltak egymástól, a két fő versenyző ismét nekiesett, és visszazuhant a mögöttük lévő kemény üléssorokra. A bámészkodók kinyújtották a kezüket, hogy távol tartsák a közeledő ventilátort a célponttól, de továbbra is lendült. Végül a háromfős csoport elhagyta a lelátót, és visszakiabált a másik harcosnak.Igen, ez igaz, három az egy ellen, egy másik San Diego Padres szurkoló a lelátóról szólt.

Egyelőre nem tudni, hogy a rendőrség vizsgálja-e az esetet. Alapján TMZ, a kapcsolódó San Diego Padres rajongók elhagyták a parkot, mielőtt a tisztek megérkeztek volna. Ami pedig azt illetiaz igazi játék, a Padres hosszú, 16 inning után 5-3-ra kikapott a Dodgerstől.

A San Diego Padres Fan kiütötte a Colorado Rockies rajongót

A szerdai küzdelem még csak nem is a szezon első headlinerje volt. Még májusban, a Colorado Rockies elleni meccsen egy másik San Diego Padres szurkoló úgy döntött, hogy saját kezébe kell vennie a dolgokat. A szinte üres lelátón a szurkoló egy másik szakaszról odasétált a férfihoz és kiütötte egyetlen ütéssel. A Rockies-rajongók azonnal lecsaptak a férfira, és hatalmas verekedés alakult ki belőle.

A park operatőri stábja filmre vette a harcot, bár a végeredményt sosem látjuk. Valószínűleg, akárcsak a legutóbbi szerdai szurkolók közötti harc, a konfliktus valószínűleg magától elfajult, és a szurkolók elváltak, mielőtt a hatóságok beleszólhattak volna.

A The Fumble szerint a kiütés ellenére a Rockies rajongó úgy döntött, hogy nem emel vádat a harcos ellen. A videó kommentjeiben a nézők arra voltak kíváncsiak, vajon ez azt jelenti-e, hogy a Rockies-rajongó tudta, hogy megérdemli a találatot. Mások arra tippeltek, hogy a következő alkalommal visszavágóra kerülhet sor.

https://youtu.be/HNY4pzB3Iu4?t=47 A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: A Padres-rajongó felsétál, a Rockies hidegen és eszméletlenül legyezik meg egy ütéssel játék közben (https://youtu.be/HNY4pzB3Iu4?t=47)

Szerkesztő Választása