Úgy tűnik, minthavidéki művészChris Janson próbál mondani nekünk valamit.

Ha jelenleg nincs csónakja, akkor valakinek tényleg szereznie kell egyet. A művész régi, 2015-ös Buy Me a Boat című dalának akusztikus változatát énekelte Instagramján.

Igen, és tudom, mit mondanak, pénzért nem lehet mindent megvenni / Hát, talán így is / De vehetne nekem egy csónakot / Lebegni a vízen egy sörrel.Miközben Janson a pénz erejéről énekel, azt is elmondja, mennyire izgatott az ünnepi szezon miatt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Chris Janson (@thechrisjanson) által megosztott bejegyzés

Remélem, áldott, biztonságos ünnepe lesz. Alig várom a karácsonyt…

Janson eddig három különböző teljes hosszúságú albumot ajándékozott meg rajongóinak, a Buy Me a Boat, az Everybody és a Real Friends címmel.

Pályafutása során kilenc kislemeze volt a Hot Country Songsban és a Country Airplayben. Dalszerzőként Tim McGraw-nak, LoCash-nek és Randy Housernak is írt dalokat.

Chris Janson a Holiday Spiritben van

Janson valószínűleg feleségével, Kelly Lynnnel és négy gyermekükkel fogja tölteni az ünnepeket.

Karácsonyra kiadta az Is It Christmas című albumot, amely a 41. helyen landolt a US Country Airplay toplistáján. A karácsonyi zene mellett a Waitin’ 5-én is megjelent.

https://www.youtube.com/watch?v=nUY-LPEK2To A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Chris Janson – Karácsony van (hivatalos zenei videó) (https://www.youtube.com/watch?v=nUY-LPEk2To)

A művész tavaly azt is megosztotta, mennyire szereti az évnek ezt az időszakát, főleg, hogy a családjával töltheti.

Nagyon élvezem a családot, tényleg. Ezt szerettem, amikor [Kelly és én] összeházasodtunk. A családom nagyszerű, oké, de hadd lépjek tovább. A családja a legnagyobb . Így férjhez menve újra nagy családom lehettem. Csak azt szeretem. Ez a legjobb dolog, mondta Janson Úgy hangzik, mint Nashville.

Elmondta, hogy nem ragadt meg annyira a karácsonyi hagyományokhoz, de szereti hallásból játszani.

A Bass Pro Shops partnereként tavaly a tennessee-i Leipers Forkban is összefogott, hogy segítsen horgászfelszerelést adni a gyerekeknek.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Chris Janson (@thechrisjanson) által megosztott bejegyzés

A countryénekesnőnek jelenleg egy turnéja van, amely február 22-én kezdődik a nashville-i Bridgestone Arénában.

Szerkesztő Választása