Tudjuk, hogy a Swamp People sztárjai behozhatnak néhány aligátort. De ők is gereblyéznek be valami tésztát a műsorból?

Az elmúlt 12 évben a közönséget lenyűgözték a louisianai lakosok, akik a History Channel Swamp People című műsorában szerepeltek. A show a 18. században Louisiana mocsaras régiójában letelepedett francia kanadai menekültek büszke leszármazottainak követésével kezdődött. A rajongók végignézték, amint ennek a hevesen független közösségnek a tagjai küzdenek azért, hogy megőrizzék életmódjukat az Atchafalaya-medencében. A show sikere óta a Swamp People kibővült Louisiana más részeiből származó vadászokkal. A műsorban a texasi mocsarak is szerepelnek.

A bemutató az év legfontosabb időszakában zajlik a mocsárlakók számára:aligátorvadászatévad. A szezon szeptember első szerdáján kezdődik és 30 napig tart. Minden vadász meghatározott mennyiségű címkét kap, amelyet fel kell erősíteni aligátorok elkapják. Ha a címkéik elfogynak, a szezonnak vége. Sok vadász ebben a 30 napban szerzi meg éves jövedelmének nagy részét, így a nyomás nehezedik arra, hogy az összes címkét fel kell használni, mielőtt a szezon lejár.Szóval, mennyit keresnek a Swamp People sztárjai azért, hogy részt vesznek a műsorban?

Mennyit keresnek a „Swamp People” sztárjai?

A fizetések nagymértékben eltérnek a tartományon belülszereplők. Jelenleg a 12. évad 19 szereplőt követ. A műsor egyik legnépszerűbb szereplője, Troy Landry állítólag azzal keres a legtöbbet, hogy részt vesz a műsorban. Állítólag 2 millió dollár nettó vagyona van, és havi 30 000 dollárt keres a show-val. Fia, Jacob Landry azonban 40 dollárt keres a Swamp People epizódonként. Néhány források szerint hogy a szereplők epizódonként körülbelül 10 000 dollárt keresnek.

A szereplők, Glenn Guist állítólag 700 000 dollár nettó vagyont keresett a Swamp People-től. A jelentések szerint Terral Evans milliomos lett a show eredményeként. Daniel Edgar azonban 2016 óta szerepel a Swamp People-ben, és epizódonként csak 10 000 dollár körüli szereplőátlagot keres. Nos, a 10 000 dollár epizódonként nem tűnik túl kevésnek, de néhány többi szereplőhöz képest nem sok. Nem világos, hogy a többi szereplő fizetése mit tartalmaz.

Mit csinál egy nem híres aligátorvadász?

A 2 millió dolláros nettó vagyonról hallani csábító lehet. De ne feledje, nem mindegyikaligátorvadász sztárja egy olyan híres valóságshow-ban, mint a Swamp People. Tehát mennyibe kerül az átlag (nem híresség)aligátorvadászkészíteni? Általában,aligátora vadászok szabadúszóként dolgoznak, és addig nem keresnek pénzt, amíg nem mutatnak aligátort. Az, hogy egy vadász mennyit keres, nagyon eltérő lehet. Egyes vadászok azonban arról számolnak be, hogy akár 40 dollárt is kereshetnek az aligátor lábánként.

Szerkesztő Választása