Hamarosan itt a hálaadás ideje, és tippjeink vannak arra vonatkozóan, hogyan küzdhet meg pulykájával idén. Pontosabban egy vadmadár.

A vadpulykák általában jobb ízűek, és több hús van a csontjukon. Ráadásul a vacsoraasztalnál élheti át a győzelmi pillanatot, és megoszthatja vadászpulyka-meséit.

A tökéletes pulyka megtalálásától és levadászatától a madár elkészítéséig és sütéséig ezek a lépések a következő szintre emelhetik a hálaadásnapi vacsorát. Térjünk rá.Vad pulyka vadászata

Ideje beszélni a pulykáról. És ez alatt a vadpulykák vadászatát értjük. Alapján A föderalista , a vadpulyka öt alfaja él Észak-Amerikában. Ezek a következők: Keleti vadpulyka, Osceola vadpulyka, Rio Grande vadpulyka, Merriam vadpulyka és Gould vadpulyka.

Először is a vadmadár felderítése. Field & Stream azt mondja, hogy ősszel egy kicsit nehezebb megtalálni a pulykákat, mint tavasszal. De ne aggódjon, ha megtalálja, hol laknak és hol esznek, könnyebben levadászhatja ezt a vadon élő madarat.

Amikor az időjárás őszre változik, a felnőtt falók befejezik költési időszakukat, és összefognak. Ami azt illeti, néha egy tucatnyi vagy több fős csapatokba tömörülnek. Ha tyúkokról és baromfiról van szó, akkor mindenféle méretű csoportban megtalálhatóak. A fürtök akár öt-hat, vagy akár 60 nagyságúak is lehetnek. A baromfi megtalálásának néhány kulcsfontosságú helye az erdős területek, a nyílt területek és az üdülőhelyek.

A megfelelő felszerelés becsomagolása, különösen a pulykahívásoknál rendkívül fontos. A törökök egész évben ugyanazt a nyelvet beszélik, de melyik évszakban melyik nem számít. Ősszel nőstény hangokat adsz a nőstény pulykáknak és hím hangokat a hímeknek.

Ezenkívül fontos a megfelelő típusú ruha viselése. Valójában ez a megfelelő terepszínű és lábbeli viselését jelenti. A megfelelő méretű fegyver és lőszer is segít a vadászat során.

A támadási eszközök megtervezése a következőben. Többféle taktika létezik. A madarak szétszórásától, majd levadászásától kezdve akár a levegőben, akár a földön, az üdülőhelyen való besurranásig, vagy akár a falók provokálása is (természetesen helyes hívással).

A madár tisztítása és felkészítése

Számos módja van a vadpulyka gondozásának és tisztításának, de a kezdők vagy azok számára, akik néhány tippet keresnek, ezek a lépések rövid időn belül készen állnak a madárra. Az Outdoor Alabama lépésről lépésre bemutatja, hogyan viheti pulykáját a mezőről az asztalra.

Először is, előkészíti a madár külsejét . A hivatalos oldal szerint a Nemzeti Vadpulyka Szövetség , a kopasztás a vadpulyka tisztításának hagyományos stílusa. Ez a tökéletes módja a madár elkészítésének, függetlenül attól, hogyan tervezi a főzést. Az NWTF szerint a kopasztás időbe telik, és nagyobb rendetlenséget okoz, mint a nyúzás; a rántott vagy sült pulykabőr íze azonban megéri a fáradságot.

Ott van még a nyúzási módszer amelyet ma sok vadász előszeretettel kopogat. A nyúzás nagyszerű, ha egyszerre csak húsdarabokat szeretne főzni. Ez lehetővé teszi, hogy a pulykamellet megpucolja és filézze, és annyi húst szeleteljen fel a lábakról és a szárnyakról, amennyi szükséges.

A pulyka negyedelése ezután következik, függetlenül attól, hogy először kopasz vagy nyúz. Fordítsa a pulykát a hátára, ragadja meg a szakállát a madár testéhez közel, majd húzza el a melltől. Utána késsel lazítsuk fel. Ha hagy némi bőrt a szakáll tövében, könnyebben összetartja.

Ezen a ponton van néhány lehetőség, különösen, ha azt tervezi, hogy az egész pulykát vagy csak a mellet megeszik. A pulyka mellének kivágásához fogja meg mindkét kezét, és nyomja le a pulyka combját, hogy a lábak kinyíljanak. Így könnyebb lesz kivenni a mellet. Ügyeljen arra, hogy csak a bőrt vágja le, és kezdje el levágni a mell közepét. Ezután húzza vissza a bőrt mindkét oldalon, így szabaddá válik a mell és a szegycsont.

Kezdésnek válasszon egy oldalt, mert a mell két darabban jön ki. Ezután kezdje el a vágást a szegy oldalán. A lehető legközelebb kerüljön a szegycsonthoz, hogy ne veszítse el a húst. A szegycsontot követve vágja körbe a mell szélét. Ez egy nagy darab húst eredményez. Ismételje meg ezeket a lépéseket a másik oldalon.

Ezeket a lépéseket követve megmossuk és becsomagoljuk a húst fagyasztópapírba vagy vákuumba csomagoljuk, és főzésig és fogyasztásig lefagyasztjuk. Ha azt tervezi, hogy egészben elkészíti a pulykát a hálaadás napjára, egyszerűen nyúzza meg a pulykát. Hagyja a mellet a csonthoz rögzítve, és csak vágja le a fejét és a lábát. Ezután tisztítsa ki a bélüreget, és főzze annak megfelelően.

Ha azt tervezi, hogy kiszedi a pulykát, és egészben főzi meg, először készítsen elő egy nagy fazék forrásban lévő vizet. A legbiztonságosabb hely erre a szabadban, egy nagy fazékkal, amelybe az egész pulyka belefér. Ügyeljen arra, hogy ne töltse túl tele, mert amikor belehelyezi a madarat, a forrásban lévő forró víz ne folyjon ki.

Amikor a víz felforr, mártsuk az egész pulykát a forró vízbe. Ez az eljárás leforrázza a tollat, és megkönnyíti annak eltávolítását a bőrről. Ezután vegye le a madár összes tollait, és vágja le a fejét és a lábát az ízületeknél. Ezután tisztítsa meg a bélüreget. Ha ezek a lépések befejeződnek, a madár készen áll a főzésre és az evésre.

A szántóföldi öntet jó ötlet, ha a madarat órákkal a főzés megtervezése előtt betakarítja és megeszi. A szántóföldi öltözködés rendkívül fontos, különösen meleg időjárási körülmények között. Egyszerűen töltse meg az üreget jéggel. Ez biztosítja a hús frissességét és tartósságát.

Ízletes pulyka főzése

A baromfihús főzése ugyanolyan fontos a sikeres hálaadás lezárásakor. A madár főzésének sokféle módja van, beleértve a sütést, rántást, sütést, grillezést és még a pulyka füstölését is.

Willie Robertsona sláger TV-műsorban, a Duck Dynasty egy olyan receptet kínál, amely biztosan el fogja nyűgözni a vacsorázó közönséget. Ebben a videóban Cajun csavart ad pulykájának, és a Pit Boss tűzhelyén süti a pulykáját.

Citromfű ízű baromfi vagy csak egyszerűen pulykamell és mártás bemutatja a hús eredeti ízét. Ha szeretné felgyújtani olajsütőjét, és idén valami másban szeretné kipróbálni magát, sózás és fűszerezés a hús előre kötelező. A befőzés kiválóan alkalmas a madár ízének biztosítására és a lédússág megőrzésére.

Kipróbál valami mást, például a Görög töltött gobler mell , lehet, hogy a kormányállásban van. Ráadásul a maradék húsból remek maradványok keletkeznek. Ez Turk-fil-a szendvics kielégíti a vendégek második napi pulyka utáni vágyát.

Most, hogy a vadpulyka vadászatával, takarításával és főzésével foglalkozott, itt az idejevágd ki a karácsonyfádat!

Szerkesztő Választása