Miley Cyrus énekesnő és sztár nemrég bejelentette, hogy május 8-án a Saturday Night Live-ban lesz Elon Muskkal.

A hír arról szól, hogy az SNL folytatja a 46. szezon utolsó vendégeinek bejelentését. Elon Musk lesz a műsorvezető, míg Miley Cyrus lesz a zenei vendég, és talán fellép néhány szkeccsben.A Twitter-válaszok többsége izgatottan várja Miley-t, míg mások az állandóan vitatott Elon Musk megjelenését vitatják a műsorban. Sok rajongó azt is szeretné, ha Miley Cyrus a saját művét énekelné a mostanában előadott feldolgozások helyett.

Pls énekeld a saját dalaidat!! Az egyik Twitter-felhasználó azt mondta, míg egy másiknak konkrét kérései voltak: „olyan angyalokat akarunk, mint te” és „remix nélküled!”

Egyes rajongók még abban is reménykednek, hogy Cyrus az SNL-t fogja használni az új zenék debütálásához, bár nemrég adta ki új albumát.

Elon Musk a műsorvezetőnek

Elon Musk, eközben először tölti be a házigazda pozíciót. A SpaceX és a Tesla vezérigazgatója ritka, de nem példa nélküli példa arra, hogy egy üzleti mogul vezeti a show-t. Az egyik utolsó alkalom, amikor ez történt harminc évvel ezelőtt Steinbrenner György , a New York Yankees tulajdonosa és az NBC vezetője, házigazdája egy éjszakát.

Musknak nagy tervei vannak a SpaceX-szel kapcsolatban, úttörő szerepet szeretne vállalni az űrturizmusban. Nemrég gyermeke is született élettársától, Grimestől. Grimes énekes, dalszerző és zenei producer. Ők ketten gyermeküket X Æ A-Xii-nek nevezték el. Musk emellett nagyon aktív Twitter-felhasználó, gyakran beszél a dogecoinról, egy népszerű kriptovalutáról.

Mit fog énekelni Miley Cyrus?

Bár nyilvánvaló, hogy a rajongók nem akarják, hogy Miley Cyrus több feldolgozást készítsen, az a levegőben van, hogy elénekli-e saját művét vagy sem. Legújabb albuma, Műanyag szívek , 2020 novemberében jelent meg. Ez az énekesnő 7. stúdióalbuma. Cyrus azonban mostanában rengeteg feldolgozást adott elő.

Miley Cyrus soha nem félt játszani a műfajjal. És Műanyag szívek nem kivétel. Az album hangzását erősen befolyásolja a rock, a szinti-pop és a glam rock műfaj. 2. helyen debütált a Hirdetőtábla 200 . Könnyen elénekelhette néhány legnépszerűbb dalát arról az albumról az SNL-n.

A rajongók különösen azt szeretnék, ha elénekelné a Midnight Sky-t, az Angels Like You-t vagy a Prisoner-t.

Mivel minden SNL-epizódban két zenei előadás szerepel, Cyrus is énekelhet egy dalt az albumáról, és készíthet egy feldolgozást. Ki tudja, lehet, hogy a reménykedő rajongóknak igazuk van, és valami újjal debütál. Bármit is választ az énekes, erőteljes, reszelős énekhangja sok néző számára élvezetes lesz.

Amíg a minden bizonnyal sokat emlegetett epizódra vársz, ma este, április 24-én élvezheted az SNL-t az NBC-n. Noha új epizód nem jelenik meg, a sok megismétlődésből egyet sugároznak.

Szerkesztő Választása