Korábban ebben az évben,Taylor Sheridan, alkotója a Yellowstone univerzum, négy új műsort mutatott be, amelyek nem kapcsolódnak a Dutton családhoz: Nőstény oroszlán , Tulsa király , Land Man , és Basszus Reeves . Ahogy az a díjnyertes forgatókönyvírótól elvárható, az egyes műsorok leírása érdekesebben hangzott, mint az előző.

Csak az egyiknek azonban maga az olasz mén a főszereplő. Tulsa király A főszerepben nem más, mint Sylvester Stallone, akit nem is izgathatna jobban a New York-i maffia kapója, Dwight, Manfredi tábornok.

Ban ben egy interjú a Paramount+-szal amelyben Taylor Sheridan bemutatja a rajongóknak az egyes soron következő sorozatait, Sylvester Stallone lehetőséget kapott, hogy elmagyarázza a műsorát, Tulsa király , saját szavaival élve. A Tulsa King egy nagyon érdekes történet – mondta Stallone. Ő egy életre szóló gengszter. Elvállalta a bukást a főnökei miatt, és 25 évre börtönbe került, befogta a száját, és most kijön.A következő dolog, amit tudni fog, Tulsában van – folytatja nevetve Stallone. Tehát most új életet kell kezdenie, bandát kell alapítania, mert azt akarják, hogy kereső legyen, és ekkor kezdődik a móka.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Tulsa King (@tulsaking) által megosztott bejegyzés

Amikor elindul, hogy hozza Tulsa király életre, Taylor Sheridan hihetetlen csapatot hozott össze. David Glasser ügyvezető producerrel együtt felvette Terence Wintert is, aki segített az alkotásban A szopránok . A sorozatban a krimi legendái is szerepelnek majd, köztük Max Casella ( A szopránok ), Domenick Lombardozzi ( A vezeték ), és Vincent Piazza ( Boardwalk Empire ).

Bár a hivatalos premier dátumát még nem hozták nyilvánosságra, a sorozatot Tulsában forgatják, és a tervek szerint ez év őszén jelenik meg a Paramount+.

Taylor Sheridan azt mondja, hogy két nap alatt megalkotta a „Tulsa Kinget”.

A járvány idején Taylor Sheridannek sok ideje volt a kezén – legalábbis elmondása szerint. Ahogy jelenleg is dolgozik kilenc különböző sorozatok, nem vagyunk biztosak abban, hogy a sok időről alkotott elképzelése megegyezik a miénkével. Ettől függetlenül azonban a szabadidő növekedése vezetett a létrehozásához Tulsa király , amelyet Taylor Sheridan álmodott meg, és mindössze két nap alatt kezdett el írni.

Beszéltem egy producerrel, és ez a COVID – mondta Sheridan Fajta . Mindenki megőrül. Ötletekről kérdezett. Azt mondtam: 'Nézd, véleményem szerint egy érdekes TV-műsorhoz mindössze annyi kell, hogy vegyél egy igazán lenyűgöző karaktert, és dobd be őket egy olyan világba, amelyről semmit sem tudunk.'

Mindössze 48 óra múlva már megvolt egy teljesen kidolgozott ötlete, valamint a pilot epizód forgatókönyve. Két nappal később felhívom [a producert] – magyarázta Sheridan. És azt mondta: 'Hé, én írtam azt a dolgot, amiről beszéltünk.'

Amikor Taylor Sheridan felkereste Sylvester Stallone-t azzal a Tulsa király forgatókönyv , nem kellett sok meggyőzés ahhoz, hogy megszerezzük a Rambo csillag a fedélzeten. Éppen ellenkezőleg, alig várta, hogy kezdje. Imádom mondta Stallone Sheridan szerint. Mikor lőjük le?

Szerkesztő Választása