Kedden,legendás bokszolóMike Tyson megosztott egy oktatóvideót, amely bárkit feldobott, ahol a fegyelem fontosságáról beszél.

A55 éves egykori bokszbajnok15 millió Instagram-követőjének tette közzé azt a klipet, amelyen edz. Tyson elképesztő formában van, különösen a korához képest.Iron Mikenem vacakol az edzőteremben, miközben egy bokszzsákon dolgozik. Ezen kívül Tyson egy edzővel is együtt dolgozik a ringben.

Mike Tyson jól ismert pályafutása során a ringben mutatott vadságáról. Korábbi napjaiban a boksz ikonjává vált, aki arról ismert, hogy gyorsan dolgoztatta ellenfeleit. A '80-as és '90-es években a bokszoló volt az egyik legrettegettebb ember a bolygón. Nem volt ritka, hogy ellenfelei másodpercekig bírták, mielőtt kiütötte őket.Lehet, hogy Iron Mike Tyson megöregedett, de a klipből egyértelműen látszik, hogy még mindig elit képességekkel rendelkezik a ringben. A puszta ereje, amelyről híres, nyilvánvalóan még mindig megvan, és minden ököllendítéséből nyilvánvaló. Tyson a klipben is megosztott néhány motiváló szót rajongóihoz és követőihez.

Nem érdekel, mennyire vagy jó bármiben, nincs fegyelem, nem vagy senki. Fegyelem nélkül semmi vagy, mert fegyelem nélkül feladod a legkisebb küzdelmet is. A fegyelem azt jelenti, hogy azt csinálod, amit utálsz, de tedd úgy, ahogy szereted – mondja Mike Tyson az edzésklipben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Mike Tyson (@miketyson) által megosztott bejegyzés

Nem tartozol vele**. Harcolj pokolian mindenért – írta Tyson az Instagram-videóhoz.

Mike Tyson nyit arról, hogy „otthont” talál legendás trénerével az új sorozatban

Május 25-én az ABC új sorozatot mutatott be, melynek címe Mike Tyson: A kiütés . A különleges, négyórás dokumentumfilm-sorozat a legendás bokszoló életét eleveníti fel.

A sorozat teljes életét feldolgozza, beleértve a felnövésének küzdelmeit isBrooklyn, New York. Mike Tyson apja kétéves korában elhagyta a családját, édesanyja pedig 16 évesen elhunyt. Tinédzserként olyan bandákkal kapcsolatos tevékenységekbe keveredett, mint a fegyveres rablások, és 13 éves korára hosszas letartóztatási jegyzőkönyve volt.

Az ikonikus bokszmenedzser és edző, Cus D’Amato azonban kivette az utcáról, és otthont adott neki. Ezenkívül D'Amato Tyson törvényes gyámja lett. Az HBO Sports korábbi elnöke, Ross Greenburg megjegyezte, hogy D'Amato otthona lett Mike Tysonnak, ami valójában soha nem volt.

Fiatal férfiként Tysont elhanyagolták otthon, és D'Amato segített betölteni azt az űrt, hogy nincs meg az a szeretet és szeretet, amit minden gyerek megérdemel. A boxer podcast 2020-as epizódjában Hotboxozok Mike Tysonnal , a D’Amato iránti szeretetéről és csodálatáról beszélt.

Ha Cus boldog volt, az engem is boldoggá tett – mondta Tyson. Ha az emberek kiütése boldoggá tette, a francba, meg akarom csinálni. Valójában napi öt embert szeretnék kiütni, mert ez boldoggá tette. Ez volt a munkám. Csak azt akartam, hogy boldog legyen.

D'Amato tudta, hogy Tyson különleges, és olyan képességekkel rendelkezik a ringben, mint kevesen a sportág történetében. Az edző egyszer azt hirdette, hogy Mike Tyson egyszer nehézsúlyú világbajnok lesz, és igaza volt. 1987 és 1990 között Tyson volt a vitathatatlan bajnok és súlycsoportja legjobbja.

Szerkesztő Választása